Kantoorruimte huren in Woerden? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
Diverse units

Woerden

Pelmolenlaan 16
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 5 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Woerden

Houttuinlaan 4
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 176 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Woerden

Tjaskermolenlaan 1-7
€120,- Per m2, per jaar
Vanaf: 500 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Woerden

Pompmolenlaan 10
€3.140,- Per maand
Vanaf: 314 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Woerden

Pompmolenlaan 26
€274,- Per maand
Vanaf: 36 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Woerden

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Woerden? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte in Woerden

Woerden is een stad gelegen in het Groene Hart van Utrecht. Het heeft dus een gunstige centrale ligging, maar is ook omringt door groene weilanden en akkers. De stad biedt ondernemers verschillende pluspunten, waardoor een kantoorruimte huren in Woerden een aantrekkelijke mogelijkheid is.

Groen

In Woerden is er voor de (startende) ondernemer voldoende begeleiding en zijn er ook verschillende ondernemersverenigingen. Duurzaamheid staat in Woerden centraal. Hierdoor wordt duurzaam ondernemen aangemoedigd en zijn er verschillende regelingen die je daarbij kunnen helpen.

Groen en goed bereikbaar

Woerden ligt dus midden in het groen, maar wordt ook omsloten door de Randstad. Dit maakt dat Woerden gunstig gelegen is: aan de A12, tussen Utrecht, Rotterdam en Amsterdam in. Daarbij is Woerden een OV-knooppunt, waardoor reizen met het openbaar vervoer fijn en eenvoudig is. Als er liever gereisd wordt met de auto is dat ook geen probleem: in Woerden is er voldoende parkeergelegenheid.

Kantoorruimte huren in Woerden?

Een kantoorruimte huren in Woerden is dus zeker een goede keus. Op onze site is voldoende aanbod te vinden, die telkens wordt aangevuld. Liever een kantoorruimte huren in omliggende steden als Utrecht en Gouda? Ook dat is mogelijk. Neem bij vragen vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.