Kantoorruimte huren in Hoogeveen? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:

Er zijn helaas geen bedrijfspanden gevonden.
Vul hier gratis jouw zoekopdracht in en wij gaan gratis en vrijblijvend direct voor je op zoek naar een passende bedrijfsruimte.

Kantoorruimte huren in de omgeving van Hoogeveen

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Hoogeveen? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorpand in Hoogeveen

In het zuiden van de provincie Drenthe ligt de stad Hoogeveen. Hoogeveen staat bekend als levendige stad dat is ontstaan uit turf. De Hoogeveense Vaart is bijvoorbeeld al tijdens de Gouden Eeuw gegraven om turf af te voeren. Die invloeden van vroeger zie je nog op veel plekken terug in de stad. Het turf komt zelfs in het stadswapen terug, samen met honing. Dit waren de belangrijkste inkomsten van Hoogeveen.

Wil jij ondernemen in Hoogeveen?

Hoogeveen gelooft in de kracht van samenwerken en dat is ook terug te zien in het ondernemersklimaat van de stad. Er wordt namelijk veel geïnvesteerd in het creëren van samenwerkingsverbanden met verschillende instanties. Denk bijvoorbeeld aan samenwerkingen met onderwijsinstellingen om ervoor te zorgen dat het onderwijs beter aansluit op de arbeidsmarkt. Hiermee wil de gemeente ervoor zorgen dat Hoogeveen interessant is om zowel in te ondernemen als in te wonen.

Bovendien zijn er voor ondernemers genoeg ruimte om zich in te vestigen. Er zijn diverse bedrijfsterreinen beschikbaar, zoals Betinckspark, Buitenvaart en Griendtsveenweg.

Bereikbaarheid

Hoogeveen ligt tussen Meppel en Emmen in en is dus via de A28 of A37 goed bereikbaar. Ook vanuit Assen is het slechts een half uur rijden. Hoogeveen heeft een treinstation en een busnetwerk.

Kantoorpand huren via Huurbieding

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes. Ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Hoogeveen. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in Meppel en Emmen in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.