Kantoorruimte huren in Meppel? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
Diverse units

Meppel

Werkhorst 36
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Meppel

De Swaenenborgh 5 -23
€710,- Per maand
Vanaf: 45 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Meppel

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Meppel? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorpand Meppel

Meppel staat bekend als de stad waar gezelligheid en gastvrijheid centraal staat. Zodra je de binnenstad inloopt ben je omringd door monumentale panden met de Meppeler Toren als middelpunt. Het is een levende stad die enorm veel te bieden heeft en met inwoners die geluk heel belangrijk vinden. Jij ook? Kijk dan zeker naar de diverse kantoorpanden die Meppel te bieden heeft en omring jezelf in de prettige sfeer.

Actief Meppel

Ook de sportliefhebber kan na het werk zijn hart ophalen, want in Meppel is er genoeg te beleven. In de omgeving van Meppel kun je de prachtige natuur ontdekken. Maak bijvoorbeeld een rondje om de Nijeveense Plas. Dankzij het Overijsselse merengebied is het ook favoriet onder de watersporters. Ideaal voor een beetje ontspanning na een drukke werkdag.

Ondernemersstad

In Meppel werken ze door het gewoon te doen. De stad heeft wel ongeveer tien bedrijventerreinen, voor ieder wat wils. Rogat is bijvoorbeeld direct gelegen aan de A28. Noord I en Noord II zijn geschikte terreinen voor als je net wat meer ruimte nodig hebt. Daarnaast heb je ook de Oevers, perfect voor bedrijven die havenfaciliteiten nodig hebben. Dit maakt Meppel ook een echte ondernemersstad.

Bereikbaarheid

Meppel ligt het uiterste zuidelijke puntje van Drenthe en is dus ook goed bereikbaar vanuit Overijssel. De A32 loopt dwars door de stad heen, maar ook via de A28 is de stad te bereiken. Je kunt er ook voor kiezen om met de trein te gaan, stap dan uit bij station Meppel. Vanaf het station vertrekken verschillende bussen richting de regio.