Kantoorruimte Astronaut 28 Amersfoort
Kantoorruimte Astronaut 28 Amersfoort
Kantoorruimte Astronaut 28 Amersfoort

Verzorgde kantoorruimte op bedrijventerrein Calveen!

Deze kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping aan de Astronaut 28 op bedrijventerrein Calveen. De Astronaut ligt aan de rand van het bedrijventerrein met veel groen in de buurt. Voor verhuur is circa 300 m² kantoorruimte beschikbaar verdeeld over vijf kantoorruimtes met diverse oppervlaktes vanaf 25 m² tot 125 m² per kantoorvertrek.

Het bedrijfsgebouw beschikt over een eigen parkeerterrein en een representatieve entree. De eerste verdieping is te bereiken middels de liftinstallatie of vaste trap. De toegangsdeuren zijn afgesloten en te openen middels een tag. De eerste verdieping is onder andere voorzien van een recent vernieuwde pantry en toiletgroep. De gangzone is volledig voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen en een nette vloerafwerking.

De kantoorruimtes zijn onder andere voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, voldoende raampartijen voor een prettige daglichttoetreding, kabelgoten met elektra- en datapunten en verwarming middels wandradiatoren.

Het bedrijfsgebouw ligt op steenworp afstand van de op- en afritten van de Rijksweg A1, Doordat het verkeersknooppunt “Hoevelaken” slechts op twee kilometer afstand ligt, zijn de verbindingen met de rest van het land zonder meer uitstekend te noemen. Met het openbaar vervoer is het bedrijfsgebouw bereikbaar door middel van diverse buslijnen vanaf en naar het NS-station Amersfoort Schothorst.

Wilt u meer weten over dit geweldige pand?
Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag een vrijblijvende rondleiding aan op deze locatie. Zo kunt u direct beoordelen of uw bedrijf zich kan huisvesten op een nieuwe plek!

Indeling en voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
- toegangsdeuren middels tag;
- recent gemoderniseerde pantry en toiletgroep;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- te openen ramen;
- verwarming middels radiatoren;
- vloerafwerking;
- kabelgoot v.v. elektra- en data;
- liftinstallatie.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 300 m² kantoorruimte op de eerste verdieping verdeeld over vijf kantoorruimtes, vanaf 25 m² tot 125 m².

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Huurprijs
€ 100,00 per m² per jaar, exclusief servicekosten en btw.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt € 40,00 per m² per jaar te vermeerderen met btw. De verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijke kosten. De servicekosten hebben o.a. betrekking op de levering en verbruik van gas, water, elektra en de periodieke controle en onderhoud van de gebouw gebonden installaties.

Betaling
Huurpenningen en btw per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Aanvaarding
In overleg, per direct beschikbaar.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegronden
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Huurprijs
€100,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 25 m² tot 300 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Astronaut 28
Postcode
3824 MJ
Plaats
Amersfoort
Omgeving
Calveen
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerterrein

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Amersfoort

Astronaut 22
€95,- Per m2, per jaar
Vanaf: 28 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Amersfoort

Maanlander 10
€1.630,- Per maand
Vanaf: 170 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Amersfoort

Ruimtevaart 24
€400,- Per m2, per jaar
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand