Bedrijfspand De Voorde 3 Venray
Bedrijfspand De Voorde 3 Venray
Bedrijfspand De Voorde 3 Venray

GaragePark Venray
Ben je op zoek naar een zeer veilige en altijd toegankelijke opslagruimte om jouw voorraden of gereedschap in op te slaan? Heb je geen geschikte plek om te klussen of om een voertuig te stallen of andere spullen neer te zetten? Bekijk dan de mogelijkheden van de premium garageboxen op GaragePark Venray! Op dit park zijn garageboxen van 17m2 en 21m2 op de begane grond beschikbaar.

Zeer goed bereikbaar
GaragePark Venray ligt aan De Voorde in Oostrum, nabij Venray. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de rijksweg A73 en de provinciale weg N270, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Binnen een minuut van het park zit u op de A73 waardoor steden als Venlo en Nijmegen goed en snel bereikbaar zijn.

Inbraak- en brandbeveiliging per box (aangesloten op meldkamer)
Alle vestigingen van GaragePark zijn voorzien van een hekwerk met stroomschokbeveiliging, 24/7 camerabewaking, inbraak- en brandbeveiliging per garagebox, aangesloten op een meldkamer en elektronische toegang d.m.v. een keytag. Daarnaast is het park in de avond goed verlicht en heeft ieder park een parkbeheerder die altijd een oogje in het zeil houdt.

Multifunctioneel in gebruik
De garageboxen zijn te gebruiken als opslagruimte, werkruimte of stalling. De garageboxen van GaragePark zijn naast zeer goed beveiligd en 24/7 toegankelijk ook voorzien van stroom en verlichting door zonnepanelen. Elk park heeft een algemene sanitaire voorziening en elke huurder heeft een eigen postbus. Elke dag verwelkomen wij o.a. klussers, schilders, timmermannen, meubelmakers, hoveniers, horeca-ondernemers en webshop eigenaren op onze parken.

Vragen over dit complex? Reageer online of bel met 085 11 02 381

Huurprijs
€255,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
21 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
De Voorde 3
Postcode
5807 EZ
Plaats
Venray
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Parkeerterrein

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren
Diverse units

Venray

Loek Nelisenstraat 20
€159,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Venray

Keizersveld 47
€3.375,- Per maand
300 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren

Venray

Grotestraat 73
€6.585,- Per maand
399 m²
Bekijk dit pand