Bedrijfspand Steenzoutweg 5 Hengelo
Bedrijfspand Steenzoutweg 5 Hengelo
Bedrijfspand Steenzoutweg 5 Hengelo

Ben je op zoek naar een zeer veilige en altijd toegankelijke opslagruimte om jouw voorraden of gereedschap in op te slaan? Heb je geen geschikte plek om te klussen of om een voertuig te stallen of andere spullen neer te zetten? Bekijk dan de mogelijkheden van de premium garageboxen op GaragePark Hengelo! Op dit park zijn garageboxen van 16m2, 18m2 en 21m2 te huur.

Zeer goed bereikbaar
GaragePark Hengelo is gelegen aan de Steenzoutweg 5 op het bloeiende bedrijventerrein Twentekanaal Zuid II. De locatie is ideaal gelegen tussen de steden Hengelo en Enschede, de op en afrit van de A35 is binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is zeer goed door de vele invalswegen vanuit Nederland en Duitsland. De Steenzoutweg ligt 20 kilometer van de Duitse grens, 20 kilometer van Almelo en gemiddeld 15km van alle omliggende dorpen. Het stadscentrum van Hengelo is zeer dichtbij.

Inbraak- en brandbeveiliging per box (aangesloten op meldkamer)
Alle vestigingen van GaragePark zijn voorzien van een hekwerk met stroomschokbeveiliging, 24/7 camerabewaking, inbraak- en brandbeveiliging per garagebox, aangesloten op een meldkamer en elektronische toegang d.m.v. een keytag. Daarnaast is het park in de avond goed verlicht en heeft ieder park een parkbeheerder die altijd een oogje in het zeil houdt.

Multifunctioneel in gebruik
De garageboxen zijn te gebruiken als opslagruimte, werkruimte of stalling. De garageboxen van GaragePark zijn naast zeer goed beveiligd en 24/7 toegankelijk ook voorzien van stroom en verlichting door zonnepanelen. Elk park heeft een algemene sanitaire voorziening en elke huurder heeft een eigen postbus. Elke dag verwelkomen wij o.a. timmermannen, installateurs, schilders, meubelmakers, hoveniers, horeca-ondernemers en webshop eigenaren op onze parken.

 

Huurprijs vanaf
€169,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 18 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
Steenzoutweg 5
Postcode
7554 RN
Plaats
Hengelo
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit B
18 m²
€169,- per maand
Unit B
21 m²
€189,- per maand

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren
Diverse units

Hengelo

Steenzoutweg 24 – 26
€159,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Hengelo

Turbinestraat 101
€1.450,- Per maand
200 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Enschede

Capitool 10
€79,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand