Bedrijfspand huren in Delft? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:

Er zijn helaas geen bedrijfspanden gevonden.
Vul hier gratis jouw zoekopdracht in en wij gaan gratis en vrijblijvend direct voor je op zoek naar een passende bedrijfsruimte.

Bedrijfspand huren in de omgeving van Delft

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Delft? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfsruimte Delft

Delft is dé stad waar technologie, creativiteit en innovatie samenkomt. Voor bedrijven is het dan ook de ideale plek om te ondernemen. Onze bedrijfspanden staan op iconische locaties, als bij de TU Delft en het toekomstige Technopolis Innovation Park.

Geniet van de historische binnenstad

Wil je de pauze buiten je bedrijfsruimte spenderen? Dan biedt de historische binnenstad van Delft de uitkomst. In de binnenstad zijn genoeg restaurants en cafe’s te vinden terwijl je geniet van de cultuur van de oude binnenstad. In Delft zijn veel historische trekpleisters te vinden, als het Prinsenhof en de ‘Royal Delft’, die als enigste Delfts blauw produceert.

Een echte kennisstad

Delft heeft zich ontwikkeld als een kennisstad die veel teweeg heeft gebracht als het gaat om technologie en innovatie. Dit komt vooral door de TU Delft die tot de bekendste universiteiten van Nederland behoort. Hier studeren zeker 20.000 studenten, waaruit veel nieuw aanstormend talent komt in de stad.

Delft heeft een uitstekende bereikbaarheid

Delft ligt midden in de randstad. In deze omgeving wordt veel geïnvesteerd om de wegen en het openbaar vervoer zo efficiënt mogelijk te maken. Hierdoor ben je in een oogwenk op de plek van bestemming. Met de auto bereik je Delft gemakkelijk via de A4 en A13. En met de trein ben je vanuit Amsterdam al in ongeveer één uur in Delft.

Bedrijfspand huren in Delft?

Bij huurbieding vind je een uitgebreid aanbod bedrijfspanden in Delft. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden over onze bedrijfsruimtes? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met jouw zoektocht naar een ideaal bedrijfspand.