Verhuurd: Keizerswaard 4
Rotterdam

3078 AM

Winkelpand Keizerswaard 4 Rotterdam
verhuurd
Winkelpand Keizerswaard 4 Rotterdam
Winkelpand Keizerswaard 4 Rotterdam

Te huur ruime opslag/ winkelruimte aan de Keizerswaard 4 te Rotterdam. Het betreft een zeer centraal gelegen berging in het overdekte winkelcentrum Keizerswaard in de Rotterdamse deelgemeente IJsselmonde. Oppervlakte van deze ruimte is circa 41 m2 en is gelegen tussen dierenspeciaalzaak Joop Blom en schoenmakerij De Loper en in de nabijheid van de Action (zie plattegrond).

Op dit drukbezochte overdekte winkelcentrum bevinden zich meer dan 80 winkels waaronder de landelijke ketens maar er is ook ruimte voor de plaatselijke detaillist.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijs aanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Informatie omgeving / bereikbaarheid: 
Winkelcentrum Keizerswaard is een groot overdekt winkelcentrum in de Rotterdamse deelgemeente IJsselmonde gevestigd in de gelijknamige straat met ruim 80 winkels. Alle winkels bevinden zich op grondniveau.

Een deel van het dak vormt een parkeerdak waar klanten bijna gratis kunnen parkeren. Het tarief bedraagt slechts € 0,50 per 1,5 uur. Keizerswaard heeft een winkelbestand met bekende ketens waaronder drie supermarkten (Bas van der Heijden, Jumbo en Albert Heijn), de HEMA, Etos, Kruidvat, Xenos, Zeeman, BelCompany, Dixons, Adam menswear, Scapino, D-reizen, Shoeby, Charles Vögele, Livera, Trekpleister, mode- en sportzaken , een opticien en een bakker. De locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer. Ook met openbaar vervoer, zowel met bus als met tram is het winkelcentrum prima bereikbaar. 

Bijna GRATIS slechts 0,50 cent per 1½ uur voor de parkeergarage, hier zijn 575 plaatsen beschikbaar, op de openbare weg zijn er ook plaatsen beschikbaar. 

Datum van oplevering:
Per direct. Een flexibele huurtermijn is bespreekbaar.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijs
€750,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
41 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Keizerswaard 4
Postcode
3078 AM
Plaats
Rotterdam
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Parkeergarage

Meer in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Rotterdam

Triathlonstraat 9-33
Vanaf €3.737,- Per maand
Vanaf: 472 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Barendrecht

Kamerlich Onnesweg 10
Vanaf €350,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Capelle Aan Den Ijssel

Rivium Promenade 62-160
€135,- Per m2, per jaar
Vanaf: 300 m²
Bekijk dit pand