Verhuurd: Veluwezoom 5
Almere

1327 GA

Winkelpand Veluwezoom 5 Almere
verhuurd
Winkelpand Veluwezoom 5 Almere
Winkelpand Veluwezoom 5 Almere

Over:
Fashion Dôme, is hét business to business fashion center. in Fashion Dôme worden 4 tot 12 collecties per jaar geboden en wordt er gewerkt met One Brand Stores en shop-in-shop concepten. De exposanten (fabrikanten, importeurs en agenten) presenteren hun laatste collecties in permanente showrooms. Kortom, in Fashion Dôme is het heel prettig zakendoen in een professionele ambiance op ieder moment van het jaar. Alle gewenste faciliteiten zijn voorhanden, zodat u optimaal kunt profiteren van dit unieke platform voor de modebranche.

Regelmatig heeft Fashion Dôme in Almere speciale acties voor merken zonder showroom. Ben je ook toe aan de volgende stap en wil je in een professionele omgeving je klanten ontvangen? Dan is Fashion Dôme dé oplossing voor jou.

Showroom huren
Of u nu een showroom zoekt voor een maand of tien jaar, Fashion Dôme biedt volledige flexibiliteit bij de verhuur van showrooms. Alle faciliteiten kunnen voor u verzorgd worden.

Uniek gebouw, centraal gelegen en gratis parkeerruimte
Fashion Dôme is centraal gelegen en eenvoudig te bereiken. Bij dit architectonische gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid. Fashion Dôme heeft een luxe uitstraling in de algemene ruimtes en in de showrooms. Onze exposanten – fabrikanten, importeurs en agenten – presenteren hun collecties in permanente showrooms. Het management zorgt iedere dag met veel passie om het concept naar een hoger niveau te tillen.

Zakendoen in een professionele sfeer en ambiance kan hier op elk tijdstip van het jaar. Alle benodigde faciliteiten zijn voorhanden, zodat u optimaal kunt profiteren van dit unieke platform voor de modebranche.

Young Fashion, Modern Woman en Jeans
In Fashion Dôme zijn  exposanten vertegenwoordigd uit het midden- en hogere segment op het gebied van Young Fashion, Lingerie, badkleding, onderkleding, modern Woman en Jeans, verdeeld in dames-, heren- en kinderkleding. Tevens zijn er diverse aanbieders van accessoires waaronder tassen, schoenen en bijoux.

Overige faciliteiten
- Diverse exposanten hebben naast een showroom tevens hun kantoor gevestigd in het centrum
- Daglicht aanwezig in alle showrooms
- Fashion Dôme en de exposanten werken samen om commerciële activiteiten op te zetten en uit te voeren
- De openingstijden van ons centrum zijn van maandag t/m donderdag van 07.00-22.00 uur en vrijdag van 07.00-20.00 uur
- U kunt gebruikmaken van onze receptiediensten
- In het restaurant van Nicky Kookt kunt u dagelijks terecht voor een zeer smakelijke lunch
- Open communicatie tussen huurders en het management
- Vergaderruimtes en evenementenruimte beschikbaar
- Flexibiliteit in grootte van ruimtes en contracten 

RECEPTIE
Fashion Dome heeft een bemande receptie die de volgende Business Support Services uitvoert voor onze huurders:
- Aanspreekpunt Gebruikers en Bezoekers van het Fashion Dôme
- Verwelkomen Bezoekers en aanbieden van koffie/thee
- Bijhouden van het bezoekersregister
- Administreren van sleutels en toegangspassen
- Bijwerken van het receptiehandboek en werkinstructies
- Post sorteren. Huurders kunnen post (gefrankeerd) afgeven / ophalen bij de receptie
- Beheer ontvangstruimte
- Telefoonbeantwoording van het algemene nummer van Fashion Dome
- Mailing van memo’s (bijv. informatieverstrekking t.a.v. het gebruik van het gebouw)

OPENINGSTIJDEN
Fashion Dôme is van maandag t/m donderdag geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur en op vrijdag geopend van 07.00 uur tot 20.00 uur, met uitzondering van officiële feestdagen.

GRATIS PARKEREN
Fashion Dôme ligt op bedrijventerrein Veluwsekant-West direct langs de A6 (afrit 5, Almere Stad). Fashion Dôme beschikt over ruim 300 gratis parkeerplaatsen die direct op het parkeerterrein naast het gebouw gelegen zijn, waarvan een aantal invalidenparkeerplaatsen. Direct naast de ingang van het complex zijn de invalidenparkeerplaatsen te vinden.

OPLAADPUNTEN ELEKTRISCHE AUTO’S
Op het parkeerterrein van Fashion Dôme zijn ook een aantal oplaadpunten voor elektrische auto’s gesitueerd. De oplaadpunten bieden ruimte voor het opladen van twee elektrische auto’s tegelijkertijd en bevinden zich aan de zijkant van de laaddeuren van Fashion Dôme. Er is een bord bijgeplaatst waaruit blijkt dat deze parkeerplaatsen enkel bestemd zijn voor elektrische auto’s. De pas wordt gratis verstrekt.

TOEGANG
Fashion Dôme is uitsluitend toegankelijk voor vakbezoekers uit de modebranche. Bezoekers en exposanten hebben toegang via een persoonsgebonden pas. Op die manier blijft Fashion Dôme een exclusieve ontmoetingsplaats voor de vakhandel. Heeft u interesse in een pas? Dan kunt u een mailtje sturen naar info@fashiondome.eu of u kunt deze tijdens een volgend bezoek aan Fashion Dôme aanvragen bij onze receptie. Wij vragen u in dat geval een kopie uittreksel van de Kamer van Koophandel van uw bedrijf mee te nemen (met als branche vermelding “mode”). De pas is gratis.

PROMOTIE
Uw producten of diensten in één keer onder de aandacht brengen van de bezoekers en/of exposanten van Fashion Dôme? Dat kan! Wij bieden verschillende promotiemogelijkheden in het centrum aan, óók voor externe partijen

 

VERGADEREN
In Fashion Dôme kunt u vergaderen in een creatieve en inspirerende omgeving. Zowel de modebranche als andere branches zijn welkom om één van onze vergaderruimtes te huren. Wilt u meer weten over de zaalgrootte, capaciteit, av-middelen, huurprijzen en cateringmogelijkheden? 

Huurprijs vanaf
€375,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
50 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Veluwezoom 5
Postcode
1327 GA
Plaats
Almere
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Gratis parkeren
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Showroom
50 m²
€375,- per maand
Grote showroom
400 m²
€3.000,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Almere

Veluwezoom 7
€135,- Per m2, per jaar
Vanaf: 60 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Almere

Blekerstraat 4
€125,- Per m2, per jaar
Vanaf: 280 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Almere

Mandelaplein 1
Vanaf €65,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand