Van Deventerlaan 31-51
Utrecht

3228 AG

Werkplekken Van Deventerlaan 31-51 Utrecht
Werkplekken Van Deventerlaan 31-51 Utrecht
Werkplekken Van Deventerlaan 31-51 Utrecht

Schitterende kantoorunits in Utrecht te huur met een hoogwaardig afwerkingsniveau en volledig ingericht, 24/7 toegankelijk en direct beschikbaar. Geschikt voor bedrijfsvoering vanaf 2 werkplekken (25m2 tot 100m2). Luxe pantry op de verdieping. Inclusief gratis gebruik van vergaderfaciliteiten en schoonmaak.

LIFE is een markant kantoorpand in Utrecht Papendorp, direct naast de snelweg en met een groene omgeving. De ideale uitvalsbasis voor een kantoor, voor afspraken en voor vergaderen. Het pand heeft schitterende kantoorruimtes met een hoogwaardig afwerkingsniveau die naar eigen inzicht ingericht kunnen worden. Als huurder heb je 24/7 toegang tot je kantoorruimte en kun je gebruik maken van vele extra faciliteiten.

Bij binnenkomst kom je in de ruime, moderne entree waar veel natuurlijke materialen zijn gebruikt en die op de eerste verdieping doorloopt in een ruimte waar ontmoeten, ontspannen en samenwerken worden gecombineerd. Een heerlijke maaltijd of een gezonde snack haal je bij het Life-Cooking Restaurant en de Grab&Go bar en voor een work-out kun je naar de vrij toegankelijke fitnessruimte. De vergaderruimtes zijn gratis te gebruiken, en ook WIFI en glasvezel internet zijn al bij de huurprijs inbegrepen.

LIFE biedt daarnaast mogelijkheden je netwerk uit te bereiden en het support team zorgt ervoor dat jij alleen met je werk bezig hoeft te zijn.

Te huur vanaf 1 maand, zonder onverwachte kosten.

In de buurt van LIFE vind je het gezellige centrum van Utrecht, met leuke winkels, terrasjes, hotels en culturele bezienswaardigheden.

Utrecht ontwikkelt heeft zich tot een culturele wereldstad. Het aanbod van cultuur is groot en van hoge kwaliteit. Er zijn kenmerkende instellingen, festivals, gezelschappen en podia. Het grote, vernieuwende aanbod van cultuur maakt Utrecht een van de meest aantrekkelijke steden in Nederland. Talent, de makers en experimenten krijgen de ruimte op veel plekken in Utrecht. Kunst en cultuur zorgt ervoor dat mensen elkaar ontmoeten. Daarnaast dragen kunst en cultuur eraan bij dat Utrecht een fijne plek is om te wonen, te werken en te zijn. Utrecht is dan ook trots op de makers, hun talent en hun bijdrage aan Utrecht als cultuurstad.

Geen kantoorlocatie in Nederland is zo goed bereikbaar als het parkachtige Papendorp. Of u nu met eigen vervoer of met openbaar vervoer reist.

Per auto
Papendorp ligt direct aan de snelwegen A2 en A12 met directe ontsluiting naar de A27 en A28 en, via de Prins Clausbrug, een directe verbinding naar het centrum van Utrecht alsmede binnenkort – via het Marinus van Tyrusviaduct – ook naar de diverse deelwijken in Leidsche Rijn. Het park heeft een eigen P&R met goede ov-aansluitingen.

Per OV vanuit Utrecht CS
Dankzij de vrije busbanen zijn er de hele dag door snelle en hoogfrequente verbindingen van en naar Utrecht CS, het ov-hart van Nederland. De eerste bus rijdt om 6.14 uur, de laatste vertrekt om 0.51 uur. Vanaf Utrecht CS Jaarbeurszijde vertrekken de U-ov-lijnen 24 en 29 op maandag tot en met vrijdag naar Papendorp en vice versa. Lijn 24 rijdt in de spits om de 8 minuten en lijn 29 om de 15 minuten. In de daluren rijden deze lijnen om het half uur. Per OV vanuit Houten, Maarssen, Leidsche Rijn en Nieuwegein

Vanuit Houten, Maarssen, Leidsche Rijn en Nieuwegein is Papendorp op werkdagen bereikbaar met de U-ov-lijn 48. Lijn 48 rijdt in de spits om het kwartier en in het dal om het half uur.

Parkeergelegenheid
In Papendorp is een P&R aanwezig waar je je auto kunt parkeren

Opleveringsniveau
De beschikbare ruimtes worden als volgt opgeleverd:
- Turn Key
- High speed internet
- Luxe pantry op de verdieping aanwezig
- Radiatoren
- Ingerichte gezamenlijke ruimtes
- Gratis toegankelijke fitnessruimte
- Sociaal hart
- Bemande receptie
- Restaurant en koffiebar

Oppervlakte
Voor de verhuur bieden wij business units aan vanaf circa 25 m² tot 100 m².

Momenteel zijn er alleen flex werkplekken te huur. 

Volledige werkplek per persoon
€300,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
1000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Van Deventerlaan 31-51
Postcode
3228 AG
Plaats
Utrecht
Oplevering
Gemeubileerd

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Utrecht

Newtonlaan 201-299
€155,- Per m2, per jaar
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Utrecht

Demkaweg 11-19
€110,- Per m2, per jaar
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken
diverse units

Utrecht

Oorsprongpark 12
Vanaf €69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand