Alexanderveld 5-9
Den Haag

2585 DB

Werkplekken Alexanderveld 5-9 Den Haag
Werkplekken Alexanderveld 5-9 Den Haag
Werkplekken Alexanderveld 5-9 Den Haag

Full-service kantoorruimtes te huur aan het Alexanderveld 5-9! De huurprijzen zijn all-in; G/W/E, internet, telefonie, schoonmaak en receptiediensten.

Samen met The Hague Humanity Hub activeert Frame Offices een zelfverzekerde gemeenschap voor de instellingen die werken aan thema’s als vrede en recht. Frame Offices ondersteunt de instellingen bij het bereiken van hun doelen, door het bieden van een eerste klas werkomgeving , flexibele huuroplossingen en community services.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Frame Offices Den Haag is een representatief businesscenter en maakt onderdeel uit van de ontwikkeling ‘Monchyplein’. Het pand is gelegen in de Archipelbuurt, tussen het oude centrum van Den Haag en Scheveningen en met uitzicht op het  Vredespaleis. Het pand is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de snelwegen. Het pand beschikt dan ook over een beveiligde onderliggende parkeergarage en fietsenstalling. Het openbaar vervoer geeft via de tram een directe aansluiting op het centraal station. 

SERVICES & FACILITIES
In dit kantoorgebouw zijn ruimtes beschikbaar voor uiteenlopende organisaties, variërend van non-profit tot for profit, start-ups tot scale-ups, kleine lokale tot grote internationale organisaties gerelateerd aan de thema’s recht en vrede. Hier bieden we premium werkervaring, zodat u kan werken aan vooruitstrevende, innovatieve, duurzame en wereldse menselijke oplossingen en ideeën. Frame Offices maakt uw totaalplaatje doorslaggevend en neemt al uw zorgen rondom uw huur- en werkomgeving uit handen, zodat uw organisatie alle energie ten volle kan richten op de kernactiviteiten. We bieden het beste serviceniveau voor onze huurders en leveren full serviced kantoorunits, flexwerkplekken, Co-Working places, common area’s en inspirerende meeting rooms. Daarnaast worden u en uw bezoekers dagelijks hartelijk ontvangen door ons hospitality team en zij ondersteunen u graag bij het organiseren van bijeenkomsten of vergaderingen.

M², HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
Het pand biedt mogelijkheden om ruimtes te huren vanaf 19 m2. De huurprijzen zijn all-in; inclusief wekelijkse schoonmaak, G/W/E, telefonie, internet, gebruik van de gedeelde pantry en toiletten en receptiediensten.

Beschikbare kantoorunits:

19 m2 v.a. €485,-
25 m2 v.a. €620,- 
39 m2 v.a. €950,-
59 m2 v.a. €1.480,-
75 m2 v.a. €1.860,-
76 m2 v.a. €1.895,-
88 m2 v.a. €2.208,-
119 m2 v.a. €2.965,-


- Flexplekken v.a. €150.00 per maand
- Dedicated desks €250.00 per maand 

Bent u op zoek naar het huren van kantoorruimte? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid? Onze kantoorexperts en locatiemanager gaan graag met u in gesprek om voor u de ideale werkplek te creëren!

VOORZIENINGEN 
All-in;

- Wekelijkse schoonmaak; 
- Receptiediensten;
- Internet/Wifi;
- G/W/E;
- Gedeelde pantry en toiletten. 

Overige (gedeeltelijk upgrades);
- Telefonie service;
- Postverwerking;
- Administratieve services;
- Parkeren in parkeergarage;
- Vergaderruimten;
- Flexwerkplekken;
- Virtuele kantoren;
- Postadres/ KvK;
- Lift;
- Gemeubileerd (optioneel).

Volledige werkplek per persoon
€150,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
1500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Alexanderveld 5-9
Postcode
2585 DB
Plaats
Den Haag
Oplevering
Gemeubileerd

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Den Haag

Benoordenhoutseweg 46
Vanaf €6.050,- Per maand
Vanaf: 605 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Den Haag

Wolga 5
€6.273,- Per maand
579 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken
diverse units

Den Haag

Oude Middenweg 17
Vanaf €275,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand