Laarderhoogtweg 25
Amsterdam

1101 EB

Werkplekken Laarderhoogtweg 25 Amsterdam
Werkplekken Laarderhoogtweg 25 Amsterdam
Werkplekken Laarderhoogtweg 25 Amsterdam

Unieke kantoorruimte beschikbaar in regio Amsterdam. Regus Amsterdam White point. Het centrum van Amsterdam ligt op zo’n vijf kilometer afstand en luchthaven Schiphol op maar 20 kilometer. Er zijn diverse trein- en metrostations op loopafstand.

Een wereldwijd netwerk aan werkplekken dat mensen de mogelijkheid biedt om te werken waar, wanneer en hoe ze willen. Hier kunnen we kantoorruimtes op maat samenstellen met 1 tot 100 bureaus of nog meer.  We leveren professionele en inspirerende werkruimtes, community's en services voor samenwerking waarmee u en uw team kunnen gebruikmaken van alle voordelen van het kantoor en u zich volledig kunt focussen op uw werk. Kies uw product afhankelijk van uw behoeften:

- Kantoorruimte: Volledig gemeubileerde en ingerichte privékantoren die zijn afgestemd op één persoon of een compleet bedrijf. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit luxe kantoorsuites op een prestigieuze locatie met spectaculaire uitzichten of vervangende werkruimte bij calamiteiten en dagkantoren. U hebt toegang tot de kantoren wanneer u dit maar nodig hebt.

- Coworking: Een sociale manier van werken in een gemeenschappelijke of open kantoorruimte. Reserveer een plek voor dagelijks gebruik of kom gewoon langs en maak gebruik van een flexplek.

- Vergaderruimtes: Kies uit duizenden beschikbare vergaderruimtes of stel u uw eigen ruimte samen. Dit is de perfecte plek voor een informele bijeenkomst met toegang tot wifi en apparatuur. Ook is een van onze ruimtes een goede plek voor presentaties, trainingen, sollicitatiegesprekken, bestuursvergaderingen of conferenties. U kunt de ruimte bijvoorbeeld voor een uur of voor meerdere dagen reserveren.

- Virtueel kantoor: Het is makkelijk om een goede indruk te maken met een zakelijk adres op een toplocatie met een zakelijke post service en een professionele virtuele assistent voor uw telefoondiensten. Een virtueel kantoor biedt ook onbeperkt gebruik van de lounge en toegang tot een kantoor voor twee dagen per maand, of vijf dagen met Virtueel kantoor Plus.

- Flexibele serviceoplossingen: Werk overal ter wereld met onbeperkte toegang tot ons netwerk van business lounges in stadscentra, op vliegvelden en stations. Onder flexibele oplossingen vallen privékantoren of coworkingruimtes voor 5, 10 of een onbeperkt aantal dagen per maand. Dit business center in het zuidoostelijk deel van de stad heeft onder meer Amsterdam Arena om de hoek. Het is uitstekend te bereiken via onder andere de A9.

We beschikken over meer dan 3000 locaties en meer dan 100.000 kantoren die te huur zijn, vanaf 5 m2 tot 500 m2 of meer.

Hele werkplek per persoon vanaf
€69,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Laarderhoogtweg 25
Postcode
1101 EB
Plaats
Amsterdam
Omgeving
Amsterdam White Point
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Amsterdam

Laarderhoogtweg 7-19
€195,- Per m2, per jaar
Vanaf: 908 m²
Bekijk dit pand
Self storage huren
diverse units

Amsterdam

Lemelerbergweg 37
Vanaf €36,- Per maand
Vanaf: 2 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Amsterdam

Paasheuvelweg 3
€185,- Per m2, per jaar
Vanaf: 350 m²
Bekijk dit pand