Verhuurd: Ringweistraat 2-20
Waardenburg

4181 CM

Kantoorpand Ringweistraat 2-20 Waardenburg
verhuurd
Kantoorpand Ringweistraat 2-20 Waardenburg
Kantoorpand Ringweistraat 2-20 Waardenburg

Deze geheel zelfstandige en reeds ingedeelde en gestoffeerde kantoorruimte is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de A2 (afslag 16) op de kruising met de A15. Het gebouw is gelegen op een mooie hoek/zichtlocatie. Op bedrijventerrein Slimwei treft u diverse gebruikers van naam waaronder Hitachi Transport Systems en BMW Story. De strategische ligging maakt Waardenburg goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Utrecht, 's-Hertogenbosch, Nijmegen-Arnhem en Rotterdam liggen binnen handbereik.

Object:
Dit zelfstandige kantoorgebouw(deel) van circa 579 m² vloeroppervlak (eventueel beschikbaar in units vanaf circa 224 m²) bestaat uit twee bouwlagen en is reeds smaakvol ingedeeld. De opengewerkte ontvangstruimte, de glazen wanden en de ruime opzet van de kamers maken het geheel toch een zeer prettige werkomgeving. De indeling middels (flexibele) scheidingswanden kunt u uiteraard nog naar uw eigen wensen aanpassen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze inspirerende omgeving zal leiden tot verhoogde creativiteit en werklust. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezichtiging.

Opleveringsniveau:
Het uitgebreide opleveringsniveau omvat onder andere: systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen, vloerbedekking, (scheidings)wanden, databekabeling, pantry, sanitaire voorzieningen per verdieping, kabelgoten met (elektra)wandcontactdozen, een luchtventilatiesysteem en enkele airco-units.

Parkeren:
Op het voorliggende buitenterrein is een ruim eigen parkeerterrein gesitueerd.

Huurprijs
€80,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 224 m² tot 579 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Ringweistraat 2-20
Postcode
4181 CM
Plaats
Waardenburg
Oplevering
Gestoffeerd

Meer te huur in de buurt

Bedrijfsruimte huren

Waardenburg

Ringweistraat 5
€3.334,- Per maand
540 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren

Waardenburg

Zandweistraat 8
€1.834,- Per maand
270 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren

Waardenburg

Achterweg 52
€1.083,- Per maand
158 m²
Bekijk dit pand