Verhuurd: Koeweistraat 8
Waardenburg

4181 CD

Kantoorpand Koeweistraat 8 Waardenburg
verhuurd
Kantoorpand Koeweistraat 8 Waardenburg
Kantoorpand Koeweistraat 8 Waardenburg

Dit schitterende solitaire kantoorgebouw is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de A2 (afslag 16) op de kruising met de A15. Het gebouw is met recht gelegen op een zichtlocatie met bijna honderdduizend passanten per dag.

Op bedrijventerrein Slimwei treft u diverse gebruikers van naam waaronder Hitachi Transport Systems, BMW Story en Selecta. De strategische ligging maakt Waardenburg goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Utrecht, 's-Hertogenbosch, Nijmegen-Arnhem en Rotterdam liggen binnen handbereik.

Beschikbaar:
De beschikbare kantoorvloeren/ruimten variëren in oppervlakte van circa 344 m² tot circa 793 m². Staat uw gewenste afmeting er niet tussen? Reageer dan via vragen of bezichtig dit pand!

- begane grond: circa 30 m2 kantoor en 97 m2 opslagruimte.
- eerste verdieping: circa 687 m2
- derde verdieping 694 m2

Object
Het onderhavige bedrijfsgebouw onderscheidt zich niet alleen door de unieke ligging, maar ook door de moderne architectonische vormgeving, comfort en het zeer complete turn-key opleveringsniveau. Het object bestaat uit vier bouwlagen waarvan de begane grond ook kan worden aangewend voor alternatieve doeleinden anders dan kantoorruimte. Vanuit de imposante entree met balie worden de verdiepingen ontsloten door een centraal trappenhuis natuurlijk met liftinstallatie. Zoals reeds gesteld, is de begane grond ook geschikt voor een alternatieve invulling zoals bijvoorbeeld showroomruimte en/of magazijnruimte. De ontsluiting van deze vloer middels twee overheaddeuren op maaiveld, maken deze eventuele unieke combinatie van activiteiten mogelijk. 

Opleveringsniveau
Het gebouw is van velerlei gemakken voorzien. De zelfstandige etages zijn volledig gestoffeerd en ingedeeld met hoogwaardige (flexibele) scheidingswanden. Op de eerste verdieping is een professionele bedrijfskeuken aanwezig met de daarbij behorende kantineruimte en uitgifte balie. De gecombineerde koel-/verwarmings-/ventilatie-installatie zorgt per vertrek voor een comfortabel en regelbaar binnenklimaat. Alle ruimten zijn ruim voorzien van (elektra)wandcontactdozen alsmede patchpunten voor telefonie en dataverkeer.

Parkeren
Op het omliggende eigen en omheinde buitenterrein wordt voorzien in de parkeergelegenheid voor het gebouw. Verhuurder geeft aan de parkeervoorziening nog verder te kunnen en willen uit te breiden indien huurder dit wenselijk zou achten.

Huurprijs
€115,- per m2, per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 30 m² tot 695 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Koeweistraat 8
Postcode
4181 CD
Plaats
Waardenburg
Omgeving
Slimwei