Watermanweg 90-104
Rotterdam

3067 GG


Kantoorruimte met energielabel A in het uiterst representatieve kantoorgebouw “Eurogate I” aan de Watermanweg 90 – 104 te (3067 GG) Rotterdam. Het kantoorgebouw is onlangs gerenoveerd waarbij het pand ondermeer is voorzien van een volledig nieuwe entree. Het kantoorgebouw heeft hierdoor een zeer hoogwaardige en moderne uitstraling gekregen. Het kantoorgebouw is op loopafstand gelegen nabij winkelcentrum en trein- en metrostation Alexandrium. In de directe omgeving zijn onder meer Ecorys Nederland, Vestia en Mazars gevestigd.

Voor de verhuur is momenteel nog 1 volledig gerenoveerde verdieping beschikbaar van ca. 662 m² v.v.o., eventueel kan in overleg het gehuurde worden uitgebreid met nog circa 350 tot 700 m2 kantoorruimte op de 6e verdieping. Bij uitbreiding bedraagt het totale oppervlak circa 1.000-1.400 m2 kantoorruimte. Er bestaat ook de mogelijkheid tot het creëren van een dakterras.

Huurders hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de receptiediensten en van het bedrijfsrestaurant in het gebouw. Voor deze diensten is een aanvullend servicekostenbedrag verschuldigd.

Bereikbaarheid
Auto
Het kantoorgebouw ligt in de directe nabijheid van de rijksweg A20 ter hoogte van de afslag Rotterdam / Prins Alexander en Capelle aan den IJssel. De Watermanweg biedt tevens via de Hoofdweg en de Boezemweg een zeer snelle verbinding met het centrum van Rotterdam.

Openbaar vervoer
Binnen enkele minuten lopen bent u bij NS-station Rotterdam-Alexander met goede treinverbindingen naar Rotterdam Centraal Station, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Naast het NS-station is het gelijknamige metro- en busstation gelegen.

Oppervlakte / indeling
7e verdieping : ca. 662 m2 kantoorruimte (v.v.o.)

Het gehuurde is eventueel uit te breiden met circa 350-700 m2 kantoorruimte op de 6e verdieping, waardoor het gehuurde totaal circa 1.000-1.400 m2 kantoorruimte omvat. Er bestaat ook de mogelijkheid tot het creëren van een dakterras.

Parkeren
Momenteel zijn er 12 eigen parkeerplaatsen beschikbaar op het bij het gebouw behorende terrein. Dit parkeerterrein is afgesloten doormiddel van een slagboom. Bij het huren van meer ruimte zullen er meer parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Kenmerken & voorzieningen
Het kantoorgebouw is onlangs gerenoveerd en zal worden opgeleverd inclusief:
- Nieuwe hoogwaardige entree;
- Nieuw hoogwaardig systeemplafond;
- Nieuwe duurzame en hoogfrequentie verlichtingsarmaturen, inclusief aanwezigheidsdetectie en daglichtregeling langs de gevels;
- Nieuwe lijnroosters en nieuwe thermostraatkranen;
- Geëgaliseerde vloeren, geschikt voor het aanbrengen van vloerbedekking.

Huurprijs
€6.344,- p/mnd excl. btw
Totale oppervlakte
662 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Watermanweg 90-104
Postcode
3067GG
Plaats
Rotterdam
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
Beschikbaar op eigen terrein

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte
diverse units

Rotterdam

Innsbruckweg 110-140
€180,- Per m2, per jaar
Vanaf: 10 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Wilhelminakade 901-967
Vanaf €1.560,- Per maand
Vanaf: 96 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Schorpioenstraat 55-71
Vanaf €2.400,- Per maand
Vanaf: 213 m²
Bekijk dit pand