Verhuurd: Zilverparkkade 1
Lelystad

8232 WJ

Kantoorpand Zilverparkkade 1 Lelystad
verhuurd
Kantoorpand Zilverparkkade 1 Lelystad
Kantoorpand Zilverparkkade 1 Lelystad

Kantoor Calliste is ontwikkeld door Develop Lelystad b.v. en is onderdeel van het project 'De Zilverparkkade' in Lelystad. 'De Zilverparkkade' in Lelystad wordt bebouwd met een mix van woningen en kantoren. Calliste, gebaseerd op de Italiaanse architectuur met zuilen en ornamenten, wordt een heel bijzonder gebouw. Ontworpen door de Rotterdamse architect Erick van Egeraat wordt dit het paradepaardje van het totale project. 

Het gebouw heeft 7 bouwlagen en beslaat in totaal circa 2.097 m² bruto vloeroppervlak. De begane grond kent een extra hoge verdiepingsmaat, waarin een entresol is ingevoegd, rechtstreeks bereikbaar vanuit de ruimte op de begane grond. De compositie van het gebouw bestaat uit een stapeling van drie licht ten opzichte van elkaar verdraaide volumes. Deze sluiten goed aan bij de aangrenzende bebouwing.

De volumes worden gearticuleerd door relatief zwaar ogende betonelementen. Binnen deze volumes zijn de metselwerkdelen en de betonnen kolommen over drie verdiepingen doorgezet, waardoor de verticaliteit benadrukt wordt. De met diepe neggen uitgevoerde metselwerkdelen maken vanaf de zijkant naar de hoek toe geleidelijk plaats voor een volledig transparante gevel achter betonnen kolommen. De hoek van het gebouw is hierdoor maximaal open gehouden. Ook in de houten kozijnelementen zijn de verticale lijnen benadrukt. Inspiratie voor de gevel is gevonden in het beeld van de venetiaanse palazzo. De statigheid, de verhouding en ornamentiek uit de paleisgevels keert terug in de hedendaagse vertaling.

Het resultaat is een gebouw met een sterk architectonische expressie, beantwoordend aan de betekenis van de locatie, maar in maat met zijn omgeving en voldoend aan alle eisen die aan een modern kantoorgebouw gesteld mogen worden.

Bereikbaarheid
Het kantoor is gelegen in het stadshart van Lelystad. Prima bereikbaar met eigen vervoer. Parkeergelegenheid in achterliggende parkeergarage.
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het kantoor ligt op loopafstand van het Centraal Station.

Vloeroppervlak
Beschikbaar 250m2

Parkeren
Parkeren is mogelijk in achterliggende parkeergarage. Per 125 m² BVO kan er 1 parkeerplaats gehuurd worden.

Servicekosten
Circa EUR 22,- per m² per jaar, excl. BTW als voorschotbijdrage.

Huurprijs
€1.900,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
250 m²
Kantoorruimte oppervlakte
1748 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Zilverparkkade 1
Postcode
8232 WJ
Plaats
Lelystad
Omgeving
De Zilverparkkade
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
Parkeergarage

Meer in de buurt

Winkelruimte huren
diverse units

Lelystad

Neringpassage 65-225
Vanaf €1.525,- Per maand
Vanaf: 122 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Lelystad

Het Ravelijn 1 - 11
€115,- Per m2, per jaar
Vanaf: 28 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Lelystad

Pascallaan 68-70
€150,- Per m2, per jaar
Vanaf: 175 m²
Bekijk dit pand