Verhuurd: Pettelaarpark 10
Den Bosch

5216 PD

Kantoorpand Pettelaarpark 10 Den Bosch
verhuurd
Kantoorpand Pettelaarpark 10 Den Bosch
Kantoorpand Pettelaarpark 10 Den Bosch

Het hoogwaardige kantoorgebouw 't Brabanthuis ligt op kantorenpark Pettelaarpark te ’s-Hertogenbosch. Sinds haar bestaan is dit zonder twijfel de beste kantorenlocatie van de regio. ‘t Brabanthuis is een representatief solitair kantoorgebouw met energielabel A, bestaande uit ca. 3.500 m² kantoorruimte verdeeld over zes bouwlagen. Ook beschikt het kantoor over een ruim bemeten eigen parkeerterrein.

Locatie
Het hoogwaardige kantoorgebouw is gelegen op het zeer representatieve kantorenpark Pettelaarpark te ’s-Hertogenbosch, door de markt ook wel beschouwd als één van de beste kantorenlocaties van de regio. Het kantorenpark heeft een hoge attentiewaarde door de ligging pal aan de A2 (Amsterdam-Maastricht). In ‘t Brabanthuis zijn diverse huurders gevestigd, waaronder de Kamer van Koophandel en MVGM. Op loopafstand is het Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch gevestigd. Het hotel beschikt over 3 flexibele vergaderzalen voorzien van de nodige apparatuur en infrastructuur. Tussen Pettelaarpark (Provinciehuis Noord Brabant) en de A2 ligt ook Golf Parc de Pettelaar. Andere bedrijven en instellingen op het park zijn Provinciehuis Noord Brabant, Canon Nederland BV en SNS Bank. Pettelaarpark is uitstekend bereikbaar vanuit de randweg. Het centrum van ’s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand.

Bereikbaarheid
Per auto 
De bereikbaarheid is per auto is uitstekend doordat het park gelegen is aan de op- en afritten van de A2 (Amsterdam-Maastricht) met directe aansluitingen op de A59 (Waalwijk-‘s-Hertogenbosch-Oss) en de N65 (Tilburg). Op een steenworp afstand ligt het historisch centrum van ‘s-Hertogenbosch. 

Per OV 
Het gebouw is per openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Op het park bevindt zich een transferium met frequente verbindingen naar de stad. 

Vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 3.415 m². Voor de verhuur is momenteel circa 3.415 m² beschikbaar, in units vanaf circa 300 m². 

begane grond Ca. 504 m² 
1e verdieping Ca. 786 m² 
2e verdieping Ca. 490 m² 
3e verdieping Ca. 261m² 
4e verdieping Ca. 125 m² 
5e verdieping Ca. 318 m² 

Parkeren
Aantal parkeerplaatsen bij object: 90. 
Het kantoorgebouw beschikt over een groot parkeerterrein. Er geldt een parkeernorm van 1:40, waardoor er voldoende parkeerplaatsen zijn voor medewerkers en bezoekers. 

Huurprijs vanaf
€3.313,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
318 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Pettelaarpark 10
Postcode
5216 PD
Plaats
Den Bosch
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Tweede verdieping
490 m²
€5.104,- per maand
Vijfde verdieping
318 m²
€3.313,- per maand
Geheel
808 m²
€8.417,- per maand

Meer in de buurt

Werkplekken
diverse units

Den Bosch

Willemsplein 2
Vanaf €139,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Den Bosch

Pettelaarpark 110
€140,- Per m2, per jaar
Vanaf: 300 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Den Bosch

Eemweg 1-9
Vanaf €295,- Per maand
Vanaf: 28 m²
Bekijk dit pand