Bruistensingel 100-298
Den Bosch

5232 AC


Kantorenpark Soetelieve-Noord, de lokatie voor kantoorruimte op maat!

Het kantorencomplex is vernoemd naar Soete Lieve Gerritje, “ een boerinneke uit de Meijerij dat vrolijk naar de mensen kijkt en trots is op haar mandje met koopwaar waarmee ze naar de Bossche Markt gaat”. (het beeld van Soete Lieve Gerritje staat in de Korenbrugstraat in het hart van historisch ’s-Hertogenbosch)

Soete Lieve Gerritje staat hiermee symbool voor alles wat Kantorencomplex Soetelieve-Noord u te bieden heeft; Ondernemingsgeest in een Gemoedelijke sfeer waar de Professionaliteit echter niet uit het oog verloren word!

Kantorencomplex Soetelieve-Noord vormt de zakelijke toegangspoort tot de vestingstad ’s-Hertogenbosch. die bekend staat om haar prachtige cultureel erfgoed en Bourgondische inslag.

Beschikbaar:
A-kamer (27 m2); maandhuur all-in € 501,00
B-kamer (31 m2); maandhuur all-in € 575,00
C-kamer (35 m2); maandhuur all-in € 649,00
D-kamer (37m2); maandhuur all-in € 686,00
E-kamer (38 m2); maandhuur all-in € 705,00
F-kamer (44 m2); maandhuur all-in € 816,00
G-kamer (47 m2); maandhuur all-in € 872,00

Deze huurprijzen zijn inclusief het voorschot voor de servicekosten, echter exclusief BTW.

Het voorschot voor de servicekosten is als volgt opgebouwd;
€ 50,00 m2/jaar , excl. BTW voor Algemene Servicekosten zoals onderhoud en energieverbruik.
€ 22,50 m2/jaar, excl. BTW voor telefoon- en receptieservice

In de huurprijs zijn alle voorzieningen begrepen. zoals daar zijn topkoeling, mechanische ventilatie, scheidingswanden, automatische zonwering, vitrage, vloerbedekking en energiezuilen.

Goede doorgroeimogelijkheden
Als na verloop van tijd behoefte heeft aan meer m2 kantoorruimte, is  het vrijwel altijd mogelijk om op korte termijn uw kantoorruimte uit te breiden. Soms kan dit ter plekke d.m.v. uitbreiding met naastgelegen units, maar het is ook mogelijk dat u binnen de twee panden verhuist. Een groot voordeel is dat u echter altijd uw eigen huisnummer alsmede dezelfde telefoon- en faxnummers. Behoudt!

Lokatie en bereikbaarheid:
Kantorenpark Soetelieve-Noord ligt aan de Bruistensingel 100-698 te ’s-Hertogenbosch, direct na de afslag Rosmalen, afrit nummer 20, aan de snelweg A2 Maastricht-Amsterdam. De jarenlange werkzaamheden zijn inmiddels voltooid en het complex is direct gelegen aan de 6-baans brede autoweg. De files behoren daarmede inmiddels ook tot het verleden!

Ook de A-50 (richting Nijmegen-Arnhem), de N-65 (richting Tilburg-Breda) en de A-59 (richting Waalwijk-Rotterdam) zijn op slechts enkele auto-minuten snel te bereiken!

De kantoorpanden 100-198 en 200-298 liggen op kantoorlokatie 3510 en 3520 welke via de ANWB-bewegwijzering  op de omliggende snelwegen worden aangegeven.

Kantorenpark Soetelieve-Noord is tevens gelegen aan de belangrijkste ontsluitingsroute van zowel ’s-Hertogenbosch-Centrum als ’s-Hertogenbosch-Noord.

Per openbaar vervoer is Kantorenpark Soetelieve-Noord zéér gemakkelijk te bereiken. Op loopafstand zijn diverse bushaltes voor vervoer van en naar o.a. Station-Centraal, Station-Oost en het centrum van de stad.

Voorzieningen binnen de kantoorgebouwen:
- Beide panden zijn voorzien van een centrale receptie (zie receptie- en telefoonservice)
- Lift
- Automatische zonwering
- Een pantry op iedere vleugel
- Sanitaire voorzieningen op iedere verdieping
- Uitgebreide inbraakalarmvoorziening alsmede ontruimingsalarm
- Voorzieningen binnen de kantoorunits
- Topkoeling.
- Alle kantoorunits op de tweede en derde verdieping zijn naast de topkoeling tevens voorzien van een airco-unit
- Drievoudige mechanische ventilatie
- Energiezuilen met bekabeling voor telefoon/fax, bediening zonwering en mogelijkheid om uw computerbekabeling door te voeren.
- Vloerbedekking
- Draai-kiepramen
- Systeemplafond met inbouw TL-verlichtingsarmaturen alsmede een bewegingssensor t.b.v. het aan/uitschakelen van de verlichting

Receptie- en telefoonservice
In beide kantoorpanden is een Algemene Receptie- en Telefoonservice aanwezig.
In pand 100-198 van 8.15 uur tot 17.30 uur.
In pand 200-298 van 9.00 uur tot 15.00 uur.

De receptioniste/telefoniste ontvangt uw gasten en verwijst hen door naar uw kantoorruimte nadat de bezoekers eerst telefonisch bij u zijn aangekondigd. Bezoekers die even moeten wachten krijgen een kopje koffie/thee aangeboden.en kunnen in de receptiehal plaatsnemen. 

De receptioniste/telefoniste ontvangt desgewenst alle voor u binnenkomende telefoongesprekken en beantwoordt deze met uw eigen bedrijfsnaam. U kunt er echter ook voor kiezen, om alleen de telefoon door te schakelen op het moment dat u niet bereikbaar bent in verband met bespreking, lunch, vakantie etc.). Het telefoonsysteem is volledig geautomatiseerd wat ervoor zorgdraagt dat de telefoniste altijd exact weet of een huurder al dan niet te bereiken is. Eventuele berichten worden per email aan u doorgegeven of desgewenst per telefoon. Telefoongesprekken kunnen eventueel ook naar uw mobiele nummer worden doorverbonden.

De receptionistes/telefonistes zijn zeer ervaren en meertalig, (Frans, Duits en Engels), in verband met het internationale karakter van en groot aan tal bedrijven welke in onze panden gevestigd zijn. De meeste huurders zijn actief in de zakelijke dienstverlening

De receptionistes/telefonistes melden wanneer uw post binnen is en reserveren tevens de vergaderfaciliteiten voor u. (zie vergaderfaciliteiten)

Zij kunnen u tevens behulpzaam zijn bij het bestellen van uw lunch.

Vergaderfaciliteiten
Beide kantoorpanden beschikken over een vergaderruimte welke gratis ter beschikking worden gesteld aan de huurders. De vergaderzalen worden niet commercieel aan derden verhuurd en zijn te reserveren aan de receptie op basis van beschikbaarheid. De zalen zijn door de huurders 7 dagen per week, 24 uur per dag te gebruiken. Aan de zalen is een pantry gekoppeld met de benodigde keukenapparatuur en serviesgoed.

Parkeren
De panden beschikken over een zeer royale en vrije parkeerruimte. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de panden is ruimschoots gratis parkeergelegenheid. Aan de voorzijde van het pand 100-198 is een invalidenparkeerplaats gereserveerd. Beide panden hebben tevens dubbele laad- en losplaatsen. Aan de voorzijde van de panden ligt een deels afgesloten en eveneens royale fietsenstalling.

Reclame
U kunt op tal van manieren reclame-uitingen realiseren. Allereerst bestaat er de mogelijkheid om binnenshuis uw naambord met logo te laten plaatsen in de ontvangsthal alsook ter hoogte van uw kantoordeur.

Buiten op het terrein bestaat de mogelijkheid om een of meerdere vlakken te huren van de grote reclamemast welke dagelijks door duizenden passanten gezien word die vanuit zuidelijke richting het complex via de A2 passeren of over het viaduct rijden naar of vanuit Rosmalen.  Er bestaat tevens de mogelijkheid om een van de lichtbakken te huren op de gevel aan de zuidkant van pand 100-198.

De omgeving
- In de Bourgondische Vestingstad ’s-Hertogenbosch ligt alles onder handbereik;
- De stad beschikt over een aantal uitstekende hotels van internationale allure.
- De luchthavens Eindhoven Airport en Schiphol zijn prima bereikbaar.
- De Bossche binnenstad heeft een scala aan restaurants van ieder nivo.
- De stad heeft een uitgebreid aanbod op cultureel gebied; u kunt met uw gasten prachtige rondvaarttochten maken over de wateren van de vesting maar er is ook een groot aantal prachtige musea te bezichtigen.

 

 

Huurprijs vanaf
€501,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
27 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Bruistensingel 100-298
Postcode
5232 AC
Plaats
Den Bosch
Omgeving
Soetelieve-Noord
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Ruimschoots gratis parkeergelegenheid
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
A-kamer
27 m²
€501,- per maand
B-kamer
31 m²
€575,- per maand
C-kamer
35 m²
€649,- per maand
D-kamer
37 m²
€686,- per maand
E-kamer
38 m²
€705,- per maand
F-kamer
44 m²
€816,- per maand
G-kamer
47 m²
€872,- per maand
Combi
70 m²
€1.350,- per maand
Combi
100 m²
€1.745,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Den Bosch

Europalaan 6
Vanaf €575,- Per maand
Vanaf: 34 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Den Bosch

Reitscheweg 45-57
Vanaf €812,- Per maand
Vanaf: 59 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Den Bosch

Europalaan 2
Vanaf €480,- Per maand
Vanaf: 34 m²
Bekijk dit pand