Kantoorpand Delftechpark 9 Delft
Kantoorpand Delftechpark 9 Delft
Kantoorpand Delftechpark 9 Delft

Modern kantoorgebouw op steenworp afstand van de TU Delft, met een prettige sfeer, strakke afwerking en veel flexibiliteit. Het gebouw is 3,514 m2 vvo kantoorruimte waarvan nog enkele units van 30 m2 vvvo kantoorruimte beschikbaar zijn voor de verhuur. Deze units zijn al te huur voor € 400,- per maand (exclusief btw), inclusief oa: energiekosten, internet (WiFi), schoonmaak algemene ruimte, gezamenlijke kantine etc.

Ligging
Delftechpark is een ultramodern bedrijvenpark naast de universiteit. Het is ruim opgezet en de architectuur is vooruitstrevend. Er zijn vele technische hoogwaardige bedrijven gehuisvest vanwege de locatie en uitstraling en er sprake van weinig tot geen leegstand. Er is een catering bedrijf gevestigd en de kantine op de bovenste etage staat u eventueel ook ter beschikking.

Delftechpark is in de directe omgeving (ca. 8 km) van Rotterdam The Hague Airport gelegen, waardoor hoogfrequente lijndienstverbindingen naar Europese zakencentra binnen handbereik liggen.

Bereikbaarheid
Prima bereikbaar via openbaarvervoer (station Delft-zuid of de bus) en met de auto. Direct naast de afslag A13 “Delft-Zuid” bevindt zich het bedrijventerrein Delftechpark. Een tijdloos kantorenpark van een zeer hoogwaardig niveau. Bijzondere faciliteiten, uitstekend parkeren en een optimale bereikbaarheid maken van het Delftechpark een unieke plek om zowel nationaal als internationaal zaken te doen.

Parkeerplaatsen: € 750,- per plaats per jaar exclusief BTW.

Huurprijs vanaf
€400,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
30 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Delftechpark 9
Postcode
2628 XJ
Plaats
Delft
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 1
30 m²
€400,- per maand
Unit 2
60 m²
€800,- per maand
Unit 3
90 m²
€1.200,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Delft

Delftechpark 39 -57
€130,- Per m2, per jaar
Vanaf: 150 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Delft

Rotterdamseweg 183C
€138,- Per m2, per jaar
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte huren
diverse units

Delft

Martinus Nijhofflaan 4-76
€2.591,- Per maand
Vanaf: 120 m²
Bekijk dit pand