Prins Bernhardlaan 64
Bergen Op Zoom

4615 BD

Kantoorpand Prins Bernhardlaan 64 Bergen Op Zoom
Kantoorpand Prins Bernhardlaan 64 Bergen Op Zoom
Kantoorpand Prins Bernhardlaan 64 Bergen Op Zoom

Zoekt u een exclusieve kantoorruimte, waar u volledig ontzorgd wordt en kunt werken temidden van andere ondernemers die geloven in stijl? Met behoud van de monumentale elementen is de Pastorie verbouwd tot een zeer representatieve kantoorvilla! Lees snel verder en kom meer te weten over Kantoorvilla de Pastorie in Bergen op Zoom en de beschikbare kantoorruimte(s) en vergaderruimte. 

Over de woonkamer van de Pastoor
Deze prachtige grote en zeker ook sfeervolle ruimte op de begane grond ligt aan de achterkant van de Pastorie. Vanuit de woonkamer loopt nog een overdekte sluis naar de kerk. Er zijn nog veel oude elementen aanwezig. Onder andere het prachtig gestucte plafond met fazanten en konijnen. De houten visgraat vloer is de originele vloer. De prachtige terrazzovloer (gelegd door Italiaanse vakmensen) met patronen is een geweldige eyecatcher. De zon schijnt heerlijk binnen in deze toch al lichte ruimte. Door middel van screens is de zon te verduisteren. Deze unieke kantoorruimte biedt plek voor ongeveer vier werkplekken. Op de begane grond is een keuken aanwezig met een koffiezetapparaat voor (gratis) koffie en thee. Op de begane grond is een heren- en damestoilet. Er is een ruimte aanwezig waar uw klanten eventueel op u kunnen wachten.

Over de Zitkamer van de Pastoor
De zitkamer van de pastoor is een zeer bijzondere ruimte binnen de Pastorie. Deze kamer is vrijwel nog intact voor wat betreft authentieke elementen. Er is nog een grote twee meter hoge kluis aanwezig. Deze werk gebruikt voor het zilverwerk en het collectegeld. Daarnaast is het prachtige plafond de absolute eyecatcher. Er is een prachtig bloemenpatroon gestukt. Ook hier is de originele en vloer nog volledig intact. Zelfs de bel voor de dienstmeid is nog aanwezig. Vanuit de zitkamer is er een prachtig uitzicht over de tuin aan de voorzijde. Deze unieke kantoorruimte biedt plek voor ongeveer vier werkplekken. Op de tweede verdieping is een keukenblok aanwezig met een koffiezetapparaat voor (gratis) koffie en thee. Op de tweede verdieping is een heren- en damestoilet. Op de overloop staan twee fauteuils waarop uw klanten even op u kunnen wachten.

Over de zitkamer van de Dienstmeid
De zitkamer van de dienstmeid bevindt zich op de tweede verdieping aan de voorzijde van de Pastorie. Het is een lichte ruimte met drie inbouwkasten. Door de smalle dakkapel heeft u een prachtig uitzicht over Bergen op Zoom. In de ruimte hangen daglichtlampen voor fijn werklicht. U kunt hier één tot twee bureaus plaatsen. Op de tweede verdieping is ook een keukenblok aanwezig met een koffiezetapparaat voor (gratis) koffie en thee. Er is een heren- en damestoilet op de verdieping aanwezig. Op de overloop staan twee fauteuils waarop uw klanten even op u kunnen wachten.

Over de Bibliotheek
De bibliotheek ligt op de tweede verdieping aan de achterkant van de Pastorie. Het is een heerlijke lichte en vooral rustige ruimte. Het grote dakraam biedt een mooi uitzicht op de kerk, en altijd handig, op de klok van de kerk. De authentieke balken geven de bibliotheek een fantastische uitstaling. Er is ruimte voor vier tot vijf werkplekken en er is een vaste kast aanwezig. De sfeer in deze kamer is echt uniek door de hoogte en het fijne daglicht. Op de tweede verdieping is een keukenblok aanwezig met een koffiezetapparaat voor (gratis) koffie en thee. Op de tweede verdieping is een heren- en damestoilet. Op de overloop staan twee fauteuils waarop uw klanten even op u kunnen wachten.

Over de Vergaderlocatie
De tuinkamer bevindt zich op de begane grond van de Pastorie. Er staat een grote tafel waar u tot maximaal 12 personen aan kunt zitten. In de vergaderruimte de Tuinkamer heeft u de beschikking over een groot televisie scherm en een beamer waaraan u uw laptop aan kunt sluiten. Daarnaast is er (gratis) koffie en thee. U kunt vergaderruimte de Tuinkamer reserveren via het online reserveringssysteem. U kunt de vergaderruimte in kantoorvilla de Pastorie al huren voor 1 uur. (Als huurder kunt u kosteloos gebruik maken van de tuinkamer).

De Pastorie, een pand met historie
Het pand werd in 1917 gebouwd als PASTORIE voor de nog te bouwen kerk van O.L.V. van Lourdes. Het gebouw heeft elementen van zeer late Jugendstil en het bouwen in de trant van K.P.C. de Bazel. Het werd gebouwd in opdracht van pastoor J. de Meulemeester naar ontwerp van architect Jac. van Gils uit Rotterdam. De voormalige pastorie is nu in gebruik als kantoor.

Huurprijs vanaf
€350,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
20 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Prins Bernhardlaan 64
Postcode
4615 BD
Plaats
Bergen Op Zoom
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
Op eigen terrein (gratis parkeren)
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Slaapkamer van de dienstmeid1
20 m²
€350,- per maand
De zitkamer van de Dienstmeid
25 m²
€495,- per maand
Deelverhuur
20 m²
€350,- per maand

Meer te huur in de buurt

Winkelruimte huren

Bergen Op Zoom

Burgemeester van Hasseltstraat 52A
€2.085,- Per maand
275 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte huren

Bergen Op Zoom

Fortuinstraat 1
€2.490,- Per maand
270 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren

Bergen Op Zoom

Bruine visstraat 32
€195,- Per maand
5000 m²
Bekijk dit pand