A.H.G. Fokkerstraat 18
Assen

9403 AP


Kantoorruimte ter grootte van ca. 740 m², op de eerste etage in het jonge, markante verzamelgebouw “Friendshipbuilding” aan de A.H.G. Fokkerstraat 18 te Assen in units vanaf 360 m². De kantoorunit is gelegen aan het Stadsbedrijventerrein en is gebouwd in 2001. 

Voor zover maten van oppervlakte en inhoud inzake het gehuurde in deze vrijblijvende informatiebrochure zijn opgenomen dan wel zijn aangegeven op tekeningen waar melding van wordt gemaakt in deze vrijblijvende informatiebrochure, zijn deze maten enkel te gelden als aanduidingen c.q. indicatie(s), zonder dat een (beoogd) huurder daaraan rechten kan ontlenen. Er zal er derhalve nimmer sprake zijn van enige verrekening(en) achteraf. 

Locatie: 
De A.H.G. Fokkerstraat 18 is gelegen aan het Stadsbedrijventerrein in de stad Assen (Noordzijde). 

Gelegen op zichtlocatie aan de drukke doorgaande A.H.G. Fokkerstraat. 

In de directe omgeving bevinden zich bedrijven als Sligro, Alescon, Brezan, Swedish Match, autodealers en tal van zakelijke dienstverleners. 

Het pand geniet brede bekendheid door haar gunstige ligging aan twee drukke verkeersknooppunten. Het pand kruist enerzijds met de Industrieweg aan de Westzijde en anderzijds met de Europaweg aan de Oostzijde en dus zeer eenvoudig te bereiken via de A28 (Assen Noord). 

Aan de overkant van de straat bevindt zich een bushalte. Het centraal station ligt op ca. 1500 meter afstand. Op loopafstand is ook een supermarkt aanwezig. 

Parkeren: 
Er is een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein, de betreffende parkeerplaatsen zijn inbegrepen bij de huurprijs. 


Opleveringsniveau: 
Het object bestaat uit ca. 740 m² nog in te delen kantoorruimte en wordt in de huidige staat opgeleverd, onder meer voorzien van de aanwezige: 

• Plafonds; 
• Verlichting; 
• Pantry; 
• Toilet. 

Huurprijs vanaf
€1.050,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
360 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
A.H.G. Fokkerstraat 18
Postcode
9403 AP
Plaats
Assen
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
Deelverhuur
360 m²
€1.050,- per maand
Kantoorvloer
740 m²
€2.160,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Assen

Kloekhorststraat 29
€75,- Per m2, per jaar
Vanaf: 600 m²
Bekijk dit pand