Verhuurd: De Flammert 1200
Nieuw Bergen

5854 NA

Bedrijfspand De Flammert 1200 Nieuw Bergen
verhuurd
Bedrijfspand De Flammert 1200 Nieuw Bergen
Bedrijfspand De Flammert 1200 Nieuw Bergen

Dit moderne bedrijfsverzamelgebouw, gebouwd in 2012, bestaat uit bedrijfsunits en kantoren. Het pand is volledig geïsoleerd en energiezuinig gebouwd. Momenteel zijn er verschillende kantoren en bedrijfsunits beschikbaar. 

INDELING 
Vanaf de ruime parkeervoorziening komt u via de entree de kantoorruimte binnen. De staat van het geheel is casco en wordt als zodanig opgeleverd. Dit betekent dat u de afbouw van de te huren ruimten naar eigen inzicht en behoeften kan laten uitvoeren. 

Op de begane grond is er een toiletruimte aanwezig en een keukenblok voorzien van apparatuur zoals een magnetron en een vaatwasser.  De trappartij biedt toegang tot de eerste verdieping. 

Het gehele kantoor is voorzien van grote raampartijen waardoor er prettig en ruim voldoende daglicht binnen komt.  Binnen dit complex is ook een kantoorunit beschikbaar die turn key De Flammert 1002 F-J is afgewerkt. 

De bedrijfsruimte is voorzien van een rolpoort aan de voorzijde. Tevens is de gevel aan de voorzijde voorzien van een loopdeur. De ruimte is 6,5 meter hoog.  De verdere afbouw is bespreekbaar met eigenaar. 

LIGGING 
Het bedrijfspand is gelegen op een zichtlocatie op bedrijventerrein ‘De Flammert’ in Nieuw Bergen, horende tot de gemeente Bergen (L). 

Nieuw Bergen ligt nabij de Maas en op ongeveer 15 km ten Noordoosten van Venray. Nieuw Bergen is gelegen in het natuurgebied “Maasduinen”. Dit uitgestrekte natuurgebied kenmerkt zich door veel bos, heide en water. De Maas en het Leukermeer bieden volop mogelijkheden voor recreatie. 

Via de A73 heeft Nieuw Bergen een uitstekende noord-zuidverbinding met o.a. Venlo en Nijmegen (op- en afritten Venray). Hierdoor zijn zowel Venlo als Nijmegen binnen 30 autominuten bereikbaar. Vanuit Venlo zorgt de A67 vervolgens voor een goede Oost-West verbinding met o.a. Eindhoven en Duitsland. 

Het dorpscentrum heeft een volledig vernieuwd winkelcentrum waarin alle basisvoorzieningen aanwezig zijn met o.a. een Hema, Blokker, Action, een drietal supermarkten, twee bakkers, een slager, een groentewinkel en een drogisterij. Verder beschikt Nieuw Bergen over een sporthal en een bibliotheek en is er een actief verenigingsleven. 

METRAGE 
De bedrijfsruimtes kennen een oppervlakte van 200 m² en 300 m² en zijn 6,5 meter hoog.  De beschikbare casco kantoorruimten zijn verdeeld over 2 verdiepingen en hebben een totaal oppervlak van 800 m². Het is mogelijk om het casco op te leveren kantoor in units vanaf 200 m² te huren. 

De reeds ingerichte kantoren zijn beschikbaar vanaf 150 m². 

PARKEREN 
Er zijn ruime parkeervoorzieningen aanwezig op eigen terrein. 

BESTEMMING 
Het bestemmingsplan heeft het kenmerk NL.IMRO.0893.BP11023FLAFLA-VA01. Huurder dient zelf na te gaan bij de gemeente of zijn activiteiten binnen het bestemmingsplan passen.

Huurprijs
€0,- p/mnd excl. btw
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
De Flammert 1200
Postcode
5854 NA
Plaats
Nieuw Bergen
Oplevering
Casco, Gestoffeerd, In overleg