Winkelruimtes in het unieke Magna Plaza te Amsterdam!

29 januari 2020

Winkelruimtes in het unieke Magna Plaza te Amsterdam!

 

 

Winkelruimtes te huur in het Magna Plaza, in het centrum van Amsterdam. 

Gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal, direct naast de Dam en het vernieuwde winkelcentrum Magna-Plaza, midden in het bruisende centrum van Amsterdam. Voor de deur is het altijd gezellig druk met een constante aanwas van passanten. De toeristische trekpleisters in de omgeving, de Kalverstraat, het winkelgebied ''de 9-straatjes'' en de diverse horecagelegenheden maken dit een geliefd stukje Amsterdam. Alle denkbare voorzieningen zijn in de directe nabijheid te vinden.

De centrale locatie zorgt ervoor dat de locatie eenvoudig te bereiken is per openbaar vervoer, diverse tram/buslijnen hebben een halte nagenoeg direct voor de deur. Daarnaast is het object vanaf het Centraal Station op circa 10 min. loopafstand. Vanaf de Ringweg A10 is de locatie middels afslag S106/S103/S100 in circa 10 minuten rijden te bereiken.

Magna Plaza is een winkelcentrum aan de Nieuwezijdsvoorburgwal in Amsterdam, gevestigd in het voormalige Hoofdpostkantoor.

Voor meer informatie en het vrijblijvend in contact komen met de verhuurder: https://www.huurbieding.nl/aanbod/winkelpand/amsterdam-nieuwezijds-voorburgwal-182/3087

 

 
Terug naar het nieuws overzicht