Welke collega daag jij uit op Tafeltennis Dag?

1 april 2022

Welke collega daag jij uit op Tafeltennis Dag?


Op 6 april weet jij natuurlijk wel hoe laat het is… Precies: dan is het Tafeltennis Dag; de dag waar jij al weken naar uitkijkt! Welke collega daag jij vandaag uit voor een lekker potje pingpong op kantoor? En hoe zorg je dat jij er met de winst vandoor gaat? Wij hebben 3 hele belangrijke tips voor je. Lees maar snel verder!

Tip 1: wie o wie?
Voor een leuk potje tafeltennis is het belangrijk om de juiste tegenstander te kiezen. En ondanks dat de bekende Olympische gedachte ‘meedoen is belangrijker dan winnen’,  draaien wij deze stelling graag om. Meedoen is leuk, maar winnen maakt het feest pas écht compleet! Kies daarom iemand die een lekker balletje kan slaan, maar waarvan je weet dat je hem of haar wel kunt verslaan. Er voelt immers niets fijner dan er met de pingpongbokaal vandoor te gaan!

Tip 2: fris aan de start
Net als bij alle sporten geldt voor tafeltennis: een goede training is essentieel. Maar vergeet vooral ook niet om je rust te pakken. Zo weet je dat je fris en alert aan jouw wedstrijd begint. Ook de juiste kleding kan bepalend zijn voor je succes. Kleed je niet te warm, maar zeker ook niet te koud. En vergeet de warming up niet: dit voorkomt blessures en je komt tegelijkertijd al lekker in je slag.

Tip 3: mindfuck
Je tegenstander afleiden is toegestaan. Sterker nog: dit is essentieel voor jouw pingpong succes. Vertel tijdens de wedstrijd een flauwe grap, doe alsof je iets achter de tegenspeler ziet gebeuren of verslap even om daarna genadeloos terug te slaan. Alles voor de winst, toch?!

Als je bovenstaande tips toepast, dan kan het bijna niet anders dat jouw Tafeltennis Dag dit jaar een doorslaand succes wordt. Jouw collega’s dragen je de rest van het jaar op handen, je foto komt groot in het personeelsblad en met een beetje geluk wordt er in de lokale media ook nog aandacht geschonken aan jouw overwinning. Eeuwige roem dus. Nou ja, je zit in ieder geval gebakken tot Tafeltennis Dag 2023 zich aandient…

Kantoren met tafeltennis tafels te huur:
Kantoorruimte huren Capelle aan den IJssel: https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/capelle-aan-den-ijssel-fascinatio-boulevard-562/3263

Kantoorruimte huren Utrecht:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/utrecht-europalaan-400/3646

Kantoorruimte huren Amsterdam:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-hogehilweg-8/2382

Terug naar het nieuws overzicht