VJ.NL: Bieden op huurprijzen slaat aan

17 december 2012

VJ.NL: Bieden op huurprijzen slaat aan

Bieden op huurprijzen slaat aan

Het bieden op huurprijzen van kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte lijkt aan te slaan. Dat meldt Huurbieding.nl van ondernemer Kees Jan Verplanke. Hij heeft inmiddels al diverse lege panden voor vastgoedeigenaren weten te verhuren met zijn biedingsconcept.

Verplanke: “Ondernemers bepalen zelf hoeveel ze willen uitgeven. Op het vastgoedaanbod op huurbieding.nl brengen ze zelf een scherp bod uit. De biedingen zijn vrijblijvend. Het bod komt direct terecht bij de aanbieder, samen met de contactgegevens van de bieder. Deze onderhandelpositie is bevrijdend voor ondernemers. Ze hoeven zich niet af te laten schrikken door hoge huurprijzen van de perfecte locatie. Met Huurbieding.nl kun je op huurpanden evenveel invloed uitoefenen als bij objecten in de verkoop.” 

Volgens Verplanke blijkt het concept te werken: “In 40 procent van de gevallen werd het object binnen enkele dagen voor de gewenste prijs verhuurd. Dit is niet alleen te danken aan het bieden, maar ook door intensieve marketing. Denk daarbij aan de het klassieke flyeren en adverteren én de moderne onlinemogelijkheden. De waarde en invloed van Social media als Twitter en Facebook zijn in deze tijd niet meer te onderschatten. Door actief te zijn op internet, verhuurden wij al binnen drie dagen een kantoorruimte.”

Bron: http://www.vastgoedjournaal.nl/news/9457/15/Bieden-op-huurprijzen-slaat-aan/

Terug naar het nieuws overzicht