Verhuurplatform groeit als kool

2 februari 2016

Verhuurplatform groeit als kool

Orgineel: https://vastgoedjournaal.nl/news/20573/

Het verhuurplatform Huurbieding.nl – waarbij huurders kunnen bieden op leegstaand vastgoed - meldt dat ze vorig jaar hard gegroeid zijn. Vooral de samenwerking met vastgoedbelegger Hansteen Nederland heeft voor een forse stimulans gezorgd.

“Ons aanbod groeit met 50 tot 60 nieuwe panden per maand door heel Nederland. De opdrachten komen van iedereen binnen, behalve via de makelaar. Makelaars zien ons liever gaan dan komen. De opdrachten komen voornamelijk van particuliere beleggers, vastgoedfondsen, beheerders en beursgenoteerde partijen”, zegt Keesjan Verplanke, oprichter van Huurbieding.nl. “Daarnaast geloven makelaars niet in onze manier van marketing en het genereren van leads. Online marketing voor vastgoed? Nee hoor, de huurders bellen ons toch wel? Bieden op de huurprijs? Dan krijg je alleen maar gelukzoekers! Dat is wat wij horen van de makelaars”.

Nu ook grotere metrages aanbieden

Vorig jaar is Huurbieding.nl gestart met het aanbieden van enkele assets van Hansteen Nederland. Deze belegger bezit een omvangrijke portefeuille van logistiek en industrieel vastgoed verspreid over heel Nederland. Verplanke: “Dit was voor ons een zeer belangrijke nieuwe klant. Nu konden wij namelijk ook aan de slag met het aanbieden van grotere aantallen vierkante meters van bedrijfsruimten, bedrijfshallen, opslag en kantoren.”

“Vanaf het begin was onze samenwerking met Huurbieding.nl geslaagd”, vertelt Ralph Nuis, asset manager bij Hansteen Nederland. “Dagelijks komen diverse aanvragen binnen van potentiële huurders. Zowel van startende ondernemingen die een wat kleiner kantoor of bedrijfshal zoeken, maar ook van grote bedrijven en instanties die op zoek zijn naar grotere metrages. Zo hebben wij bijvoorbeeld recent via het verhuurplatform circa 2.600 m2 bedrijfsruimte verhuurd aan Nefkens Peugeot in Amersfoort.”

Terug naar het nieuws overzicht