Vastgoedjournaal: Huurbieding verhuurt 6000m2

19 september 2014

Vastgoedjournaal: Huurbieding verhuurt 6000m2

Vastgoedjournaal:
Huurbiedingsite weet 6000 m2 in Poeldijk te verhuren + reactie

In Poeldijk is een bedrijfshal van 6000 m2 en 7 laad- en losdocks succesvol verhuurd dankzij Huurbieding.nl, een site waarbij potentiële huurders kunnen bieden op de vraaghuurprijs van €20.000 per maand.

De hal werd aangeboden door een particuliere belegger die de ruimte gebruikte voor overslag/opslag en inpakken van bloemen, planten en groenten.  Deze snelgroeiende aanbodsite heeft inmiddels zo’n circa 300 objecten op de site staan. Bij dit concept kunnen belangstellenden zonder drempels een eigen bieding doen op de vraaghuurprijs van een object.

Verschilt enorm
Volgens hem zijn winkels en bedrijfsruimte-objecten tot 400 m2 relatief snel te verhuren. “Kantoren gaan nog steeds wat lastig.” Hoelang de objecten gemiddeld op de site staan is niet te zeggen. “Wat betreft de gemiddelde periode dat een object erop staat verschilt enorm en heeft ook met de eigenaar te maken. Wanneer ik een schatting moet geven is dat wij 70 tot 80 % leads scoren binnen 6 maanden op ons aanbod. Soms gaat het heel snel. Zo hebben we laatst een bedrijfsruimte van 254 m2 in de verhuur gehad. Die kwam bij ons op de site op 2 september en 20 dagen is een deal gesloten. Wat er uiteindelijk aan huurprijs is afgesproken, kunnen wij niet zien. We brengen alleen partijen samen. Soms belt de eigenaar terug tegen welke huurprijs de deal is gedaan maar vaak ook niet. Voor ons telt dat er een deal ligt", aldus Van der Pas.

Orgineel: Klik hier 

Terug naar het nieuws overzicht