Vastgoed Voorne-Putten

11 december 2012

Vastgoed Voorne-Putten

 

 

Huurbieding.nl is een nieuwe manier van huren en verhuren, ideaal voor wie op zoek is naar een kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte en simpel voor de vastgoedeigenaar. Ook in de regio Voorne-Putten kan er geboden worden op lege panden!

Huurbieding.nl heeft in 2012 al diverse panden verhuurd in de regio Voorne-Putten verhuurd. De eerste reacties stroomden in de meeste gevallen al na enkele dagen binnen.

U bent ondernemer, u houdt er van zélf te bepalen hoeveel u uitgeeft. Op het vastgoedaanbod op huurbieding.nl brengt u daarom zelf een scherp bod uit. De biedingen zijn vrijblijvend. Het bod komt direct terecht bij de aanbieder, samen met de contactgegevens van de bieder. Deze onderhandelpositie is bevrijdend voor ondernemers. Ze hoeven zich niet af te laten schrikken door hoge huurprijzen van de perfecte locatie. Met Huurbieding.nl kun je op huurpanden evenveel invloed uitoefenen als bij objecten in de verkoop.”

Bieden op het ideale kantoor, het is niet alleen perfect voor de ondernemer. Voor de vastgoedeigenaren is het dé oplossing om die vastgeroeste markt en het overschot aan lege bedrijspanden tot de verleden tijd te rekenen.

Huurbieding.nl blijkt succesvol. De successenin 40 procent van de gevallen werd het object binnen enkele dagen voor de gewenste prijs verhuurd-  zijn niet alleen te danken aan het bieden, maar ook door intensieve marketing. Denk daarbij aan de het klassieke flyeren en adverteren én de moderne onlinemogelijkheden. De waarde en invloed van Social media als Twitter en Facebook zijn in deze tijd niet meer te onderschatten. Door actief te zijn op internet, verhuurden wij al binnen drie dagen een kantoorruimte.”

Vindt u het ook tijd dat er een nieuwe huurder in uw object trekt Of weet u ook niet meer wat de juiste vraagprijs is? Kijk dan op Huurbieding.nl en verbaas u over de eenvoud van vastgoed in het gebied van Voorne-Putten. Kiezen, bieden en u schudt elkaar de hand. 

Onlangs toegevoegde objecten in Voorne Putten, kan je hier vinden:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/

Terug naar het nieuws overzicht