Vanaf vandaag kunt u weer stemmen op de beste netwerker in de vastgoedsector

15 mei 2018

Vanaf vandaag kunt u weer stemmen op de beste netwerker in de vastgoedsector

 

Breng hier uw stem uit op onze collega Kees Jan Verplanke; https://vastgoedjournaal.nl/netwerkers2018

Vanaf vandaag kunt u weer stemmen op de beste netwerker in de vastgoedsector. Wie van de 100 kandidaten in de Top 100 loopt voorop met een uitzonderlijk goed onderhouden netwerk? De Top 100 Netwerkers is een jaarlijks initiatief van Vastgoedjournaal en verschijnt dit jaar voor de zevende keer. Een ranglijst waarvan wij weten dat de markt er naar uitkijkt.

Netwerkkwaliteiten
De regels zijn simpel. Kies uit de alfabetische lijst van 100 namen uw favoriete netwerker. De genomineerde netwerkers zijn met zorg geselecteerd op hun netwerkkwaliteiten. Sommigen laten hun gezicht zien op alle belangrijke evenementen, anderen geven goede presentaties of weten hun boodschap via andere kanalen helder voor het voetlicht te brengen.

De kandidaten zijn niet noodzakelijkerwijs de grote decisionmakers in het vak. Er staan ook namen tussen van mensen die in de luwte hun netwerk adequaat weten te onderhouden. U kunt tot maandag 28 mei 2018 uw stem uitbrengen.

Staat u op deze lijst?
Als u verzekerd wilt zijn van veel stemmen die op u worden uitgebracht, zet dan nu al uw netwerkerskwaliteiten in en deel dit artikel via uw eigen social media kanalen voor een zo groot mogelijk bereik.

Uitslag op eerste dag PROVADA
De uitslag zal worden gebaseerd op het aantal stemmen dat iemand krijgt. Dus geen ingewikkelde formules die tot zinloze discussies leiden. Vastgoedjournaal publiceert voor de start van de komende PROVADA op dinsdag 5 juni 2018 de definitieve Top 100 Netwerkers.

Breng hier uw stem uit op onze collega Kees Jan Verplanke; https://vastgoedjournaal.nl/netwerkers2018

Terug naar het nieuws overzicht