Van start voor ''Offices for You''!

18 mei 2021

Van start voor ''Offices for You''!

 

Offices For You is een innovatief en fullservice kantoorconcept en heeft als missie “ Making your office feel like home”. OFY biedt u een stijlvolle werkomgeving met alles wat u wenst en wanneer u dat wenst. Wanneer u kiest voor OFY nemen wij uw zorg uit handen. Kantoor houden op de manier die u prettig vindt; virtueel, tijdelijk of een vast kantoor. Zo kunt u zich focussen op wat er toe doet: uw onderneming.

Offices For You, een kantooroplossing op maat: Na het afnemen van het OFY Membership stelt u zelf uw kantooroplossing samen waarbij alle denkbare combinaties mogelijk zijn. Van een office, flexkantoor, postadres, telefoonbeantwoording, vergaderen etc. OFY biedt u een enorme keuzemogelijkheid, u kunt zo zelf kiezen wat het beste bij uw bedrijf past.

Kantoorruimte en werkplekken Breda
Offices For You Breda is gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van Oranjeboom “ De Drie Hoefijzers”. Het prachtig gerestaureerde kantoorgebouw ligt aan het begin van de Ceresstraat, op loopafstand van het Centraal Station (6 min.) en de binnenstad van Breda (circa 1 km). Ook de uitvalswegen van en naar Breda liggen op enkele minuten rijden. Authentieke, klassieke kantoor- en vergaderruimten maken dit kantoorgebouw tot een unieke werkplek! Lees meer over deze unieke kantoorlocatie en plan vrijblijvend een bezichtiging in via:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/breda-ceresstraat-13/3784

Kantoorruimte en werkplekken Utrecht
De locatie van Offices For You Utrecht in Papendorp is zeer gunstig gelegen. Direct aan de A12 en de A2 en er is een directe busverbinding met Utrecht Centraal Station. Mede door de goede bereikbaarheid, hoogwaardige uitstraling en parkachtige inrichting is het dé vestigingslocatie bij uitstek. Het gebouw is een ontwerp met veel glaswerk. Hierdoor ontstaat er een moderne, prettige en lichte kantooromgeving. Het gebied is voorzien van een kinderdagverblijf en een brasserie. Tevens zijn er meerdere winkels en eetgelegenheden op minder dan vijf minuten afstand. Voor meer informatie:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/utrecht-orteliuslaan-850/2858

Impressie foto's van het kantoorpand in Breda:

 

Terug naar het nieuws overzicht