Van saai kantoor naar fijne werkplek: hoe dan?

30 juni 2022

Van saai kantoor naar fijne werkplek: hoe dan?


Je kantoor: je brengt er waarschijnlijk meer tijd door dan thuis. En precies daarom vinden wij dat het belangrijk is om er een fijne plek van te maken. Met deze 4 tips om je kantoor gezellig te maken, heb jij binnenkort een werkplek die aanvoelt als je tweede thuis! 

1. Eerst kantoorruimte  vinden en  huren!

Je zag ‘m misschien al aankomen: een fijne werkplek begint natuurlijk met een fijn kantoorpand op een mooie locatie. Je weet wel: zo een die je eigenlijk uitsluitend via www.huurbieding.nl kunt vinden. Dus dat is dan ook direct de eerste tip: zoek op ons verhuurplatform een ideale locatie voor jouw droomkantoor. Geregeld? Mooi, dan kunnen we door! 

2.  Decoratie van je nieuwe ruimte.

Oké, dus je hebt nu een kantoorpand op een leuke locatie. Tijd om de boel aan te kleden! Dit kan je natuurlijk zelf doen of via onze partner KATO! Bureaus en tot kasten, alles moet je nog regelen! Denk ook aan vloerkleden, raamdecoratie en kunst aan de muur. Deze elementen voegen warmte toe en zorgen ervoor dat jouw kantoor smoel krijgt. 

3.  Voeg wat extra groen toe in je kantoorruimte.

Almost last but not least: een vleugje groen doet wonderen. Van kleine plantjes op de bureaus tot een mooie vaas bloemen bij de receptie. Van grote kamerplant in de spreekkamer tot buitenplanten op het dakterras: groen is je beste vriend als je een fijne vibe wilt creëren. Side note: Luchtzuiverende planten op kantoor zorgen voor een betere en gezondere werkomgeving!

4. Afronding

De allerbelangrijkste ingrediënten voor een fijne werkplek hebben we tot het laatst bewaard. Want hoe mooi je pand ook is, hoe gaaf de locatie en hoe kek dat vloerkleedje is: zonder toffe collega’s is het allemaal niets waard. Voeg hier een lekkere office playlist & een koffiehoek met heerlijke verse koffie aan toe en tadaa: je hebt de code voor een fantastische werkplek gekraakt. Bijna jammer dat je om 17:00 uur weer naar huis moet…

 

 

 

 

Terug naar het nieuws overzicht