Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs ook op Huurbieding.nl!

16 augustus 2022

Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs ook op Huurbieding.nl!

 

Van Dijk & Ten Cate zijn vanaf heden ook vindbaar op Huurbieding.nl! We starten met 3 kantoren in Amsterdam.  Van Dijk & Ten Cate is een bedrijfsmakelaar operende in de Amsterdamse kantorenmarkt! 

De aangemelde kantoorgebouwen in Amsterdam

1. Laarderhoogtweg 7-19, Amsterdam

Het kantoorgebouw is gelegen in Amsterdam Zuidoost en direct gelegen aan de A9. Het totale metrage bedraagt circa 7.550 m² v.v.o. verdeeld over de kelder, begane grond tot en met de 6de verdieping. Voor de verhuur is ca. 4.541 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, gelegen vanaf de kelder tot en met de derde verdieping, zie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-laarderhoogtweg-7-19/44592. Joop Geesinkweg 901, Amsterdam
Een entree met heerlijke koffie van Vascobelo, in een mooi ontworpen openbare ruime met      designer meubilair. De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien. The Gem is speciaal voor diegenen die kwaliteit waarderen en begrijpen dat het leven te kort is om genoegen te nemen met minder. Zie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-joop-geesinkweg-901/4458

3. Wibautstraat 137, Amsterdam

Dit kantoorgebouw ligt zeer gunstig aan de rand van het centrum en recht tegenover het NS station Amstel. In de directe omgeving van het gebouw bevinden zich verschillende voorzieningen zoals sportschool Sportcity en restaurant Dauphine. Ook zijn er in de omgeving diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Philips, Eriks, eBay, Amazon, Spaces, Rabobank Amsterdam, Vodafone, Financieel Dagblad en BNR Radio. Zie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-wibautstraat-137/4457


Terug naar het nieuws overzicht