Van Bylandt Huis in het Benoordenhout te Den Haag online!

2 oktober 2020

Van Bylandt Huis in het Benoordenhout te Den Haag online!

 

Het van Bylandt Huis is een prachtig monumentaal kantoorpand gebouwd omstreeks 1935. Het van Bylandt huis is gelegen in het Benoordenhout. De omgeving kent talrijke groenvoorzieningen en parken waaronder het Haagse Bos en de parken Clingendael en Oostduin-Arendsdorp.

Bij een grondige renovatie in 1999 is het pand volledig gestript en vervolgens opnieuw opgebouwd, met grote zorg en aandacht voor het behoud van de originele details.

In 2014 is er opnieuw geïnvesteerd in het pand en zijn er in het souterrain onder andere ingerichte vergaderzalen gecreëerd en een kantine voor gemeenschappelijk gebruik.

Het object ligt praktisch aan de Utrechtse Baan, met een directe verbinding naar de snelwegen richting Schiphol/Amsterdam (A4), Rotterdam (A13) en Utrecht (A12). Op ca. 10 min loopafstand ligt het NS station Den Haag Centraal.

In totaal omvat het object ca. 7.527 m2 kantoorruimte verdeeld over een souterrain, begane grond en 3 bovengelegen verdiepingen. Er is parkeergelegenheid in de parkeerkelder en op het eigen buitenterrein. Lees meer informatie over de volledige oplevering, de omgeving en beschikbare oppervlaktes op:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/den-haag-benoordenhoutseweg-46/3489

Terug naar het nieuws overzicht