Tips voor het vinden van een juist bedrijfspand!

8 november 2021

Tips voor het vinden van een juist bedrijfspand!


Ben jij van plan een bedrijfspand te gaan huren? Goed idee! Huurbieding helpt je graag op weg in jouw zoektocht en delen daarom een aantal handige tips met je. Want weet jij eigenlijk wel waar je allemaal op moet letten als je een bedrijfspand gaat huren? Voor je start met jouw zoektocht naar het ultieme bedrijfspand voor jouw business is het van belang om een aantal zaken voor jezelf op een rijtje te zetten. Pas als je deze zaken voor jezelf helder hebt, kun je een effectieve online zoektocht starten.

Het perfecte plekje

Het begint natuurlijk allemaal met locatie, locatie, locatie! Wees niet bang, dit is slechts één actiepunt op je lijstje! Maar wel een hele belangrijke, zeker in vastgoedland. Jij weet waarschijnlijk als geen ander welke locatie het meest geschikt is. Zo kan het zijn dat je graag in de Randstad gevestigd bent omdat jouw doelgroep en relaties zich hier bevinden. Maar het kan ook zijn dat je juist kiest voor Oost-Nederland omdat de nabijheid van Duitsland een rol speelt. Gelukkig heb je een heel land om uit te kiezen en vind je op Huurbieding.nl bedrijfspanden door heel Nederland. Dus zeg het maar: waar zie jij jezelf wel huren en werken?

Wat is jouw type bedrijfspand?

Zodra je weet wáár je zou willen huren kom je bij het volgende vraagstuk: welk type object zoek je eigenlijk? Wij verhuren zowel bedrijfspanden, kantoorpanden, winkels, praktijkruimte als werkplekken. Je hebt als winkelier immers niets aan een kantoorpand zonder etalage, en je zit er als kantoortijger waarschijnlijk niet op te wachten om in een bedrijfshal salesgesprekken te voeren. Kies dus gericht voor een specifiek type object in jouw zoektocht op onze website. Zo zie je alleen de panden voorbij komen die ook écht voldoen aan jouw wensen.

Size does matter!

Nu je weet welk type object je op welke locatie zou willen huren wordt het tijd om na te denken over de grootte van het pand. Denk bij de keuze voor een bepaalde afmeting niet alleen aan je huidige situatie, maar houd hierbij ook rekening met de toekomst. Wil je gaan groeien, dan is het handig dat je daar in je zoektocht al rekening mee houdt. Het zou immers jammer zijn als je na een half jaar alweer moet verhuizen omdat je uit je huidige pand bent gegroeid. Ook al hebben we op onze website dan vast wel weer een mooie, grotere locatie voor je beschikbaar! Hoeveel vierkante meter je exact nodig hebt? Lees je hier.

Budget

Een hele belangrijke factor in je zoektocht is het budget dat je ter beschikking hebt. Sterker nog: het kan zijn dat je door je budget concessies moet doen aan bijvoorbeeld de locatie of gewenste grootte van het huurobject. Wees realistisch in je calculatie en laat je niet gek maken door mooie plaatjes en torenhoge ambities. Natuurlijk ga je voor het allerbeste, maar het moet wel betaalbaar zijn. Als je je huur niet meer kunt opbrengen, blijft er van de realisatie van jouw mooie plannen immers weinig over! Nu je al deze info voor jezelf op een rijtje hebt gezet, ben je klaar voor jouw zoektocht op huurbieding.nl. Duik dus snel in het actuele aanbod en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Terug naar het nieuws overzicht