Synderella diverse locaties online!

16 augustus 2022

Synderella diverse locaties online!

Synderella heeft onlangs opdracht gegeven om de samenwerking uit te breiden met Huurbieding.nl! Dit vanwege de komst van één van hun nieuwste locatie in Rotterdam!

Synderella nu ook actief in Rotterdam!

Deze nieuwe locatie is gelegen aan het Kruisplein 4 in Rotterdam in kantoor en woongebouw de Calypso. Calypso is gelegen op een steenworp afstand van het Centraal Station, het World Trade Center en het kernwinkelgebied. Op de tweede verdieping van het gebouw, worden nu 16 verschillende kantoorunits aangeboden van verschillend afmetingen. In totaal bedraagt dit circa 840 m² v.v.o. kantoorruimte, voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Alle units zijn gemeubileerd en voorzien van een hoogwaardig klimaatsysteem. Er zijn algemene vergaderruimten, een pantry met koffie en thee, een receptie en zelfs een volledige gym aanwezig! Nieuwsgierig en benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier alle informatie! 

Synderella  ook actief in andere plaatsen

1. Savannahweg 71, Utrecht
Het kantoorgebouw ‘Landmark’ is op een fantastische zichtlocatie gelegen langs de Rijksweg A2. Het gebouw is gesitueerd op de hoek van de Savannahweg en de Bariumweg, waardoor het ook op bedrijventerrein ‘Lage Weide’ op een prominente plek is gelegen. Zie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/utrecht-savannahweg-71/1681

2. De Waal 18A, Best
Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein “Breeven” te Best. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een mix van kantoren en (gecombineerde) bedrijfsruimtes. Zie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/best-de-waal-18a/2082

3. Joop Geesinkweg 501-551, Amsterdam
Zoekt u een unieke kantoorruimte voor een goede prijs binnen de ring van Amsterdam, makkelijk bereikbaar en met betaalbaar parkeren? Synderella Quarters biedt prettige kantoorruimte met moderne vergaderfaciliteiten op de Joop Geesinkweg 501-551.  Zie: https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplek/amsterdam-joop-geesinkweg-501-551/3484

 4. Wisselweg 33, Almere
Full-service kantoorruimtes te huur in Almere aan de Wisselweg 33 met een uitstekende bereikbaarheid. Almere is erg in trek bij bedrijven, vanwege de centrale ligging en de relatief lage huurprijzen. Dit business center biedt daarbovenop alle faciliteiten die een bedrijf nodig heeft om te floreren! Zie: https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/almere-wisselweg-33/3534

5. Groeneweg 2, Zoetermeer
Het vrijstaande, moderne en representatieve kantoorgebouw "De Hermelijn" is gesitueerd op een prominente zichtlocatie aan de Zuidweg, direct tegenover het NS- station Zoetermeer Oost. Het winkelcentrum "Rokkeveen" met al zijn voorzieningen is gelegen op loopafstand. Zie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/zoetermeer-groeneweg-2/912

6. Tielweg 26-30, Gouda
Het representatieve moderne kantorencomplex bestaat uit een drietal hoogwaardige kantoorgebouwen (Mercator I, II en III) welke in 2000 zijn opgeleverd. De totale omvang van het complex betreft circa 6.400 m².  Zie: https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/gouda-tielweg-26-30/2354

 

 

Terug naar het nieuws overzicht