Succesvolle lead voor Newomij in Heerhugowaard!

11 juni 2021

Succesvolle lead voor Newomij in Heerhugowaard!


Vanaf 1 juni opent het Medisch Innovatie Centrum (MIC) haar deuren in het pand ‘Waardveste’ aan de W.M. Dudokweg 55 in Heerhugowaard. Newomij verhuurt het object. Op de eerste en tweede verdieping zijn binnen het MIC nog ruimtes beschikbaar voor potentiële huurders die passen binnen het concept. De wens is om elkaar te versterken, aan te vullen en faciliteiten te delen.

Over het project
Binnen het MIC starten diverse ‘medisch innovatief georiënteerde’ bedrijven en diensten. Op de begane grond is QT Scan B.V. actief. NuevoCare gaat verschillende ruimtes op de eerste en tweede verdieping betrekken. Het pand waar het MIC zich gevestigd heeft, maakt deel uit van in totaal drie onder architectuur gebouwde panden. Samen vormen zij de ‘Waardveste’. Naast de beschikbare ruimtes  in het MIC, is er in één van de andere panden ook nog ruimte vrij.

Ideale locatie
De Waardveste is gelegen op een zichtlocatie aan een van de drukste verkeersaders van Heerhugowaard: Westtangent. Het pand is gunstig gesitueerd tussen industrieterrein De Zandhorst in Heerhugowaard en De Beverkoog in Alkmaar. Met het NS-station om de hoek en ruime parkeermogelijkheden op het eigen terrein is het een ideale locatie om bezoekers te ontvangen.

Interesse
Wie belangstelling heeft in het pand aan de W.M. Dudokweg kan contact opnemen via info@medischinnovatiecentrum.nl.

 

Terug naar het nieuws overzicht