SUCCEED Eindhoven: inspirerende flexwerkplekken en kantoorruimtes!

12 november 2020

SUCCEED Eindhoven: inspirerende flexwerkplekken en kantoorruimtes!

 

Een inspirerende en gezellige coworking community: de ultieme mix van samenwerking, vibe en lekker doorpakken in een ontspannen sfeer!

SUCCEED Eindhoven ligt in het hart van het dynamische Eindhovense bedrijfsleven, in de buurt van kantoren, winkels, horeca, sportscholen en andere voorzieningen. Vele innovatieve en creatieve bedrijven noemen deze levendige, internationaal georiënteerde stad hun thuis. Eindhoven kent een goede bereikbaarheid per trein, bus, auto of fiets.

SUCCEED is een professionele werkomgeving waar entrepreneurs, solopreneurs, start-ups, mkb’er en zzp’ers verbinden en groeien. Wat jouw doelen ook zijn, SUCCEED geeft een boost aan je productiviteit en versnelt de groei van jouw bedrijf.

Of je nu een bureau, verdieping, kantoor, vergaderruimte of alleen een ‘thuishonk’ voor jouw bedrijf nodig hebt – SUCCEED heeft het allemaal.

SUCCEED biedt flexibele opties, zodat jij kunt kiezen wat het beste bij jou en jouw bedrijf past. Groeit jouw bedrijf? Je abonnement groeit gewoon met je mee. Kies voor het drop in of resident abonnement.

DROP IN
Perfect voor ondernemers die onderweg zijn of willen netwerken. Dit abonnement biedt onbeperkte toegang: plug in en geniet van alles wat SUCCEED te bieden heeft.

RESIDENT
Je eigen plekje waar je lekker mag rommelen en dat je zelf mag inrichten. Met als opties:

- Je eigen bureau in een shared office
- Privékantoor

Bekijk welke voorzieningen er nog meer bij de flex werkplekken en kantoorruimtes zijn inbegrepen en kom direct online in contact met SUCCEED Offices:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/eindhoven-stadhuisplein-10/3562
 

 

Terug naar het nieuws overzicht