Stem Kees Jan Verplanke; Top 100 netwerkers.

19 mei 2015

Stem Kees Jan Verplanke; Top 100 netwerkers.

Origineel: http://www.vastgoedjournaal.nl/news/17948/57/De-Top-100-Netwerkers-is-weer-bekend-Stem-op-uw-favoriete-netwerker/ 

Wie is volgens u de beste netwerker in de vastgoedsector? Welke professional onderscheidt zich met een uitzonderlijk goed onderhouden netwerk? Breng nu online uw stem uit op maximaal 5 netwerkers uit de lijst.

De Top 100 Netwerkers is een initiatief van Vastgoedjournaal en verschijnt dit jaar voor de vierde keer. Een ranglijst waarvan wij weten dat de markt er naar uitkijkt.

De regels zijn simpel. Kies uit de lijst uw 5 favoriete netwerkers. Zij zijn met zorg geselecteerd op hun netwerkkwaliteiten. Sommigen laten hun gezicht zien op alle belangrijke evenementen, anderen geven goede presentaties of weten hun boodschap helder voor het voetlicht te brengen. De kandidaten zijn niet noodzakelijkerwijs de grote decisionmakers in het vak. Er staan ook namen tussen die in de luwte hun netwerk weten te onderhouden.

De uitslag zal worden gebaseerd op het aantal stemmen dat iemand krijgt. Dus geen ingewikkelde formules die tot zinloze discussies leiden. Vastgoedjournaal publiceert voor de start van de Provada volgende week de nieuwe Top 100 Netwerkers. 

Terug naar het nieuws overzicht