Steeds meer makelaars interesse in ons platform

19 augustus 2016

Steeds meer makelaars interesse in ons platform

Orgineel: https://www.vastgoedjournaal.nl/news/28320/kantoorruimte-van-350-m2-in-breukelen-via-huurbieding-nl-weer-verhuurd 

 

Vastgoedadviseur Amstelkroon Vastgoed heeft via het platform Huurbieding.nl 350 m2 kantoorruimte in Breukelen weten te verhuren. Via dit platform kunnen eindgebruikers vrijblijvend bieden op de huurprijs.

Oprichter Kees Jan Verplanke van Huurbieding.nl ziet de jongste transactie als bewijs dat reguliere makelaars het platform weten te vinden om langdurig leegstaande panden opnieuw te verhuren. “We zien dat steeds meer makelaars interesse in ons platform beginnen te krijgen. Bij de start van Huurbieding.nl, nu vijf jaar geleden, moesten makelaars nog niets van ons hebben. Voor veel van hen worden wij nog gezien als een landelijke concurrent voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfsruimte. Maar door deze grote transactie in Breukelen bellen er gelijk een aantal makelaars ons op voor een nadere kennismaking. Dat is positief.”  

De site van Huurbieding.nl lijkt op een reguliere zoekmachine zoals meerdere aanbodsites van commercieel vastgoed, maar met het verschil dat belangstellende gebruikers een bod mogen plaatsen op de vraaghuurprijs bij het aanbod.

“Wij zullen nooit de nieuwe funda in business worden. Dat is ook niet onze insteek, wij zijn juist een verlengstuk voor de al te lang te huur staande panden op funda. Dat doen wij via onze online internet marketingtools en de mogelijkheid tot bieden op de gevraagde huurprijs per maand.”

Foto betreft een willekeurige illustratie van Breukelen.  

Terug naar het nieuws overzicht