Solide [ Vastgoed Beheer start met adverteren op Huurbieding.nl

14 mei 2024

Solide [ Vastgoed Beheer start met adverteren op Huurbieding.nl

 
Solide [ Vastgoed Beheer is onlangs begonnen met het adverteren op Huurbieding.nl. Solide Vastgoed Beheer is een deskundige, oprechte, nuchtere en toegankelijke vastgoedbeheerder in Groningen die ontzorgt en ondersteunt in alle verhuur- en beheerwerkzaamheden die u maar kunt bedenken. De samenwerking tussen Solide en Huurbieding.nl is tot stand gekomen door Sandor Bok en André Veldhuizen en opent nieuwe deuren voor verhuur- en beheerbehoeften. Om te beginnen aan deze mooie samenwerking zijn wij gestart met het plaatsen van twee kantoorruimten, één in Groningen en één in Assen.

Kantoorruimte Groningen

Dit unieke pand is een eyecatcher in de stad Groningen! Gelegen op de hoek van de Herestraat en Herebinnensingel ligt het prachtige voormalige bankgebouw. Door de locatie en het pand is het meer dan een plek om te werken, het is een ervaring op zich. Het ontwerp van dit pand werd gemaakt door architect Antonius Theodorus van Elmpt. In de volksmond is het gebouw bekend als “Van Elmpthuis”. Wegens vertrek van het Launch Café komt dit prachtige pand in zijn geheel beschikbaar voor verhuur. Voor wat betreft de indeling van de ruimten kan nog rekening worden gehouden met specifieke wensen van de huurder. Neem hier een kijkje binnen in dit unieke pand: Herestraat 106, Groningen | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimte Assen

gelegen aan het Centraal Station Assen en op loopafstand van bruisende het centrum zijn zelfstandige kantoorruimten beschikbaar. De kantoorruimten zijn niet alleen met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar, maar ook nog met de auto. De locatie ligt op circa 5 minuten van de autosnelweg A28. De kantoorruimten worden geleverd met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. In het gebouw zijn zowel zakelijke als maatschappelijke dienstverleners gevestigd actief in uiteenlopende branches. Dit prachtige gebouw is uitgerust met goede voorzieningen, waaronder een moderne keuken en gedeelde toiletgroep, een elegante liftinstallatie en verfijnde vloer-, wand- en plafondafwerking. Ontdek de kantoorruimten hier: Stationsstraat 29A, Assen | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Over Solide [ Vastgoed Beheer

Vastgoed verdient niet alleen goede zorg maar ook toegewijde passie, dat vindt Solide [ Vastgoed Beheer. Gedreven door hun liefde voor onroerend goed, streven ze niet alleen naar een uitstekend rendement op uw investeringen, maar zorgen ze er ook voor dat huurders lekker kunnen wonen en werken in de panden. Solide [ Vastgoed Beheer onderscheidt zich op de vastgoedmarkt door een volledig ontzorgende aanpak te bieden, van de ontwikkeling en bouw van vastgoed tot aan verhuur en makelaardij.

Bij Solide [ Vastgoed Beheer geldt ‘afspraak is afspraak’. Ze beheren het vastgoed van hun klanten alsof het hun eigen panden zijn, behandelen huurders op een nette en respectvolle wijze en zorgen ervoor dat de administratie op orde is en blijft. Dit alles resulteert in goede rendementen, heldere rapportages en representatieve, goed onderhouden panden die aantrekkelijk zijn voor huurders.

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks wel 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: Kantoorruimte verhuren, winkelruimte verhuren of bedrijfsruimte verhuren doe je via Huurbieding.nl

Terug naar het nieuws overzicht