Self storage huren of garagebox huren?

27 januari 2023

Self storage huren of garagebox huren?


De ruimte in en om een huis niet altijd toereikend. Als je meer ruimte nodig hebt voor bijvoorbeeld het parkeren van een auto, biedt het huren van een garagebox de oplossing. Maar wat kost een garagebox of een self storage huren? Uiteraard is de prijs afhankelijk van de grootte en de omvang van de garage. En uiteraard speelt de locatie ook een grote rol. Een garagebox huren in Amsterdam of Utrecht heeft een andere prijs dan het huren van een garage in het oosten van het land, zoals in Nijmegen.

Self storage huren

Wil je geen garagebox huren omdat je maar een kleine opslagruimte nodig hebt? Je kunt al opslagboxen huren vanaf 1m³. Een self storage unit huren is ook ideaal voor een verhuizing of verbouwing. Meestal heb je in dat soort gevallen maar voor korte tijd een opslagruimte nodig. Door de flexibele contracten zeg je de huur gemakkelijk op wanneer het jou uitkomt. Je betaalt dus alleen voor de tijd dat je de unit huurt. 

Het vinden van een garagebox of self storage

Dat doe je natuurlijk via onze website, wij hebben tientallen locaties direct beschikbaar in heel Nederland. Bekijk hier ons aanbod.

 

 

 

 

Terug naar het nieuws overzicht