Representatieve kantoorvilla gelegen op Landgoed ‘Klein Amstelwijck‘

20 september 2019

Representatieve kantoorvilla gelegen op Landgoed ‘Klein Amstelwijck‘

 

Op landgoed ‘Klein Amstelwijck‘, temidden van eeuwenoude bomen, is deze zeer representatieve kantoorvilla gelegen op een zichtlocatie langs de rijksweg A16. Het oorspronkelijke landgoed dateert uit het begin van de zeventiende eeuw. In 1920 werd op het landgoed het klooster Klein Amstelwijck gebouwd. Dit klooster fungeerde samen met de monumentale Villa Klein Amstelwijck, tijdens de meidagen van 1940, als commandopost van het Nederlandse Leger. Uit deze periode zijn nog diverse bunkers zichtbaar tussen de bomen.

Heden en verleden komen hier op een bijzondere manier samen.

In 2003 zijn er een drietal hoogwaardige kantoorvilla’s in een parkachtige setting toegevoegd aan het landgoed waarbij rekening is gehouden met de oorspronkelijke bebouwing. Er is ruimte voor groot- en kleinschalige bedrijven die op een eigentijdse en flexibele manier invulling geven aan hun bijzondere werkomgeving. In één van de villa’s bieden wij namens M7 Real Estate circa 1.151m² kantoorruimte aan voor verhuur. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van deze unieke locatie tijdens een bezichtiging ter plaatse!

De bereikbaarheid per auto is uitstekend, het object is gelegen nabij de op- en afritten van rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen). Voorts is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed te noemen; er zijn diverse busverbindingen (Arriva 4, 7 en 165) op loopafstand, met directe verbindingen naar o.a. centraal station van Dordrecht.

Het object zal worden opgeleverd inclusief:
- representatieve entreehal;
- 13-persoons lift;
- dames- en herentoiletgroepen per verdieping;
- mindervalide toilet op begane grond;
- te openen ramen;
- systeemplafonds met (ingebouwde) verlichtingsarmaturen;
- luchtbehandelingsysteem;
- werkkast per verdieping;
- pantry per verdieping met koelkast;
- alarminstallatie;
- toegangscontrolesysteem;
 

Ontdek nu snel de actuele beschikbaarheid op:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/dordrecht-amstelwijckweg-15/1488

Terug naar het nieuws overzicht