Pers moment MKB & Huurbieding

7 maart 2013

Pers moment MKB & Huurbieding

Vrijdag 1 maart organiseerde MKB Rotterdam in samenwerking met onze partner ING de exclusieve netwerkbijeenkomst 'Scoren met MKB Rotterdam...De Rotterdamse Regio in Economisch Perspectief' bij onze partner Sparta Rotterdam in de Ridderzaal.

De aftrap werd gedaan door Rik van Aalst, commercieel manager van Sparta Rotterdam en Bruno Tideman, voorzitter MKB Rotterdam. Vervolgens was het woord aan ING Rayondirecteur MKB Dick Nonnekes die een verhelderend overzicht gaf over de economische perspectieven in de Rotterdamse regio. Klik hier voor zijn presentatie 'De Rotterdamse Regio in Economisch Perspectief'. Aansluitend was er een interessante presentatie van Willem Meijer,directeur van Koninklijke Aannemingmaatschappij Van Waning bv. Het programma werd afgesloten met de presentatie van drie nieuwe partners van MKB Rotterdam: Huurbieding.nl, Manage your Talent (MYT) en Goedmarkt.

Aanwezig waren partners, (bestuurs)leden en genodigden van MKB Rotterdam die na het officiële programma in een sfeervol Kasteel de spannende en door Sparta Rotterdam gewonnen wedstrijd tegen De Graafschap volgden.

=> Klik hier voor meer foto's/sfeerimpressie van de bijeenkomst 'Scoren met MKB Rotterdam...' d.d. 1 maart 2013.
=> Klik hier voor de presentatie 'De Rotterdamse Regio in Economisch Perspectief'.

Terug naar het nieuws overzicht