Ondernemersbelang

26 september 2013

Ondernemersbelang

Origneel: 
http://www.ondernemersbelang.nl/huur-_en_verhuurplatform_voor_bedrijfsvastgoed.ashx?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

 

Huurbieding is een online verhuur- en marketingplatform voor bedrijfsvastgoed. Huurbieding brengt bieder en aanbieder van bedrijfsmatig vastgoed bij elkaar. Via de website kunnen ondernemers laagdrempelig en geheel vrijblijvend bieden op de huurprijs van bedrijfs-, kantoor- of winkelpanden.

Dit biedingsysteem triggert ondernemers op een hele laagdrempelige manier in hun vastgoed. Via deze methode worden alle leads en geïnteresseerden naar boven gehaald. In combinatie met de marketingpakketten wordt het object dusdanig in beeld gezet dat ondernemers er niet meer omheen kunnen. Deze combinatie maakt het concept erg succesvol en vergroot de verhuur kans van uw object!

 Wie maken er gebruik van Huurbieding.nl?
Momenteel heeft www.huurbieding.nl zo’n 50 tot 70 ondernemers per maand, die bieden op de huurprijs van het aanbod en komen er rond de 20 à 30 nieuwe panden bij. Naast particuliere vastgoedeigenaren maken ook pensioenfondsen en banken gebruik van www.huurbieding.nl. De huurprijs ligt veelal op een scherper niveau dan wanneer deze door middel van reguliere bemiddeling tot stand komt.

 Het succes van Huurbieding bestaat niet alleen uit het faciliteren als marktplaats voor vastgoed. Huurbieding heeft mensen in dienst die thuis zijn in de modernste Online Marketing. De waarde en invloed van social media als Twitter en Facebook zijn in deze tijd niet meer te onderschatten. Maar ook de ouderwetse marketingmethoden als flyeren en adverteren zijn van groot belang. Huurbieding.nl zorgt ervoor dat het object landelijk onder de aandacht komt en zo een groot publiek aanspreekt.

Waarom zal een ondernemer bieden op de Huurprijs?
Tot voor kort was het namelijk taboe om af te dingen bij een makelaar. Tegenwoordig heeft een ondernemer zelf alle touwtjes in handen. Bij Huurbieding kunt u zelf de prijs bepalen! U wordt direct in contact gebracht met de eigenaar. Geen tussenpersoon en korte communicatielijnen.

Tot slot
Huurbieding.nl is een initiatief van 2 jonge ondernemers genaamd Jordi van der Pas en Keesjan Verplanke. Volgens de jonge ondernemers (beiden 22 jaar) is de vastgoedmarkt een goede business waarin alleen succes behaald kan worden als je innovatief bent en je zelf aanpast aan de omstandigheden. Dankzij dit concept zijn deze ondernemers erin geslaagd om het tij te keren in de vastgoedmarkt en behalen zij het ene succes na het andere. Het concept van deze 2 jonge ondernemers biedt de uitkomst voor het vastgoed in Nederland! ‘Kiezen, bieden en schudt elkaar de hand’ is het motto van dit bedrijf! Voor meer informatie: www.huurbieding.nl

  

Terug naar het nieuws overzicht