NSI sluit huurovereenkomsten met 010Notaris en NIBHV!

20 mei 2021

NSI sluit huurovereenkomsten met 010Notaris en NIBHV!

 

NSI N.V. heeft nieuwe huurovereenkomsten gesloten met 010Notaris en NIBHV voor het kantoorgebouw aan de Hoofdweg 230-236 in Rotterdam. NIBHV opent een kantoor van 600 m² op de eerste verdieping. 010Notaris huurt 600 m² kantoorruimte op de tweede verdieping. Het gebouw van circa 2.000 m² is door deze transacties volledig verhuur!

Het kantoorgebouw ligt langs het water met veel groen en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Intercitystation Rotterdam Alexander en winkelcentrum Alexandrium met een groot aanbod aan winkels en horeca liggen binnen 10 minuten loopafstand. NSI heeft de algemene ruimte en de kantoorverdiepingen gerenoveerd en er wordt nog nieuwe signing toegepast. Door het hele gebouw te voorzien van Led-verlichting is het energielabel verbeterd van C naar B.

010Notaris huurt de kantoorruimte vanaf 1 juni 2021. Dit moderne en frisse Rotterdamse notariskantoor is actief op het gebied van vastgoed, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV) is de belangrijkste onafhankelijke certificeringsinstantie voor veiligheidsopleidingen in Nederland. NIBHV ontwikkelt leermodellen, lesplannen en –materialen, en kwalitatieve leerstof voor bedrijfsveiligheidsopleidingen. Zij huren hun kantoorruimte vanaf 1 juli 2021.

Namens NSI werd de transactie met NIBHV begeleid door De Mik Bedrijfshuisvesting en de lead werd gegenereerd door Huurbieding.nl.

Lees ook:
De bedrijfsmakelaar steeds vaker klant bij Huurbieding.nl:
https://www.huurbieding.nl/nieuws/de-bedrijfsmakelaar-steeds-vaker-klant-bij-huurbiedingnl/381Terug naar het nieuws overzicht