Nieuwsbrief Juni

30 juni 2016

Nieuwsbrief Juni
PROVADA 2016 voor Huurbieding.nl groot succes!
Afgelopen maand heeft Huurbieding.nl zijn entree gemaakt op de PROVADA, drie dagen lang zijn er rake klappen uitgedeeld op de voor sommige welbekende boksbal. De grootste klappen vielen gelukkig op zakelijk gebied! Wij vinden het belangrijk om prominent aanwezig te zijn zodat de duizenden bezoekers van de PROVADA een beeld krijgen bij de mannen achter Huurbieding.nl. Wij willen PROVADA dan ook bedanken dat ze de ruimte bieden aan starters en opkomende vastgoedpartijen.

Site wederom geüpdate!
Huurbieding.nl werkt continue aan het optimaliseren van de website om het gebruikersgemak voor u te verhogen. Recent is onze nieuwe mobiele site online gegaan met een compleet nieuwe en frisse lay-out. Win-win voor zowel huurder als verhuurder.

Kortingsactie
Vandaag is de laatste dag van de maand, tijd voor een actie! Heeft u een kantoor, winkel of bedrijfsruimte te huur staan en wilt u hier duizenden potentiële huurders mee bereiken? Meld uw pand vandaag nog aan en ontvang € 50,- korting op uw aanmelding. De actie is geldig van 30-6-2016 tot en met 1-7-2016.

Bloggen, ook wij doen mee!
Ook buiten onze site probeert Huurbieding.nl met u mee te denken. Zo zijn wij steeds actiever met bloggen om u interessante informatie toe te reiken over de vastgoed. Deze week post Huurbieding.nl drie blogs over de Brexit. Door deze blogs te lezen kunt u in 5 minuten tijd te weten komen wat de Brexit betekent in z’n algemeen, voor Nederland en voor de vastgoed. Zo bent u op alle niveaus op de hoogte. Daarnaast blogt Huurbieding.nl ook over andere interessante onderwerpen, bijvoorbeeld de voor- en nadelen van flexwerken of cijfers leegstand in Nederland. Houd onze blogs dus goed in de gaten!


Terug naar het nieuws overzicht