Nieuw online: flexibele werkplekken van REGUS

27 november 2019

Nieuw online: flexibele werkplekken van REGUS

 

Vanaf heden zijn er tientallen nieuwe kantoorpanden online te bezichtigen in vrijwel elke grote stad van Nederland!

Regus is ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekoplossingen, met klanten waaronder diverse zeer succesvolle ondernemers, particulieren en kapitaalkrachtige multinationals. Dankzij het grote aanbod aan verschillende soorten kantoren en het groeiende aanbod van mobiele, virtuele en vervangende oplossingen, kan REGUS mensen en bedrijven helpen om te werken waar ze willen, wanneer ze willen en hoe ze willen tegen een betaalbare prijs.

Waarom kiezen voor een Regus werkruimte?

Werk in een gemeenschappelijke kantoorruimte op een van onze locaties wereldwijd. Met co-working beschikt u over de voordelen van een fulltime kantoor, maar u betaalt alleen voor het aantal bureaus dat u gebruikt. Kies uw eigen permanente werkplek of kies van dag tot dag een plek op basis van 'first come, first served'. 

U hoeft geen volledig kantoor te huren: u reserveert slechts het aantal bureaus dat u daadwerkelijk gebruikt voor de tijd die u nodig heeft. Co-working is zelfs beschikbaar per uur.

Ongeacht het pakket dat u kiest, krijgt u een volledig ingerichte werkruimte met daarbij diverse faciliteiten, supersnel internet en een bemande receptie.

Een werkplek Van Regus is al te huur voor slechtst 139,- per maand. Voor het volledige aanbod aan werkplekken in geheel Nederland:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplek

 
Terug naar het nieuws overzicht