Nieuw: Kantoorruimte van people@places!

15 juni 2020

Nieuw: Kantoorruimte van people@places!

 

People@places heeft onlangs zijn eerste 4  kantoorgebouwen aangemeld op Huurbieding.nl.
In totaal heeft people@places 8 kantoorlocaties, waarvan de eerste 4 online staan in NaardenArnhem, Den Haag en Apeldoorn. 

Kantoorruimte huren in Naarden:

In het moderne kantoorpand Parc Gooimeer zijn comfortabele kantoren voor één of meerdere gebruikers, flexplekken en vergaderzalen. Meer weten:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/naarden-gooimeer-1/3297

Kantoorruimte huren in Arnhem:

people@places Arnhem Zuid is gelegen op bedrijventerrein Gelderse Poort in Arnhem-Zuid. Zeer gunstig gelegen nabij de uitvalswegen A325, A12, A15 en A50 met zeer goede bereikbaarheid vanaf Nijmegen, Elst, Duiven, Velp en Arnhem. Meer weten:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/arnhem-mr-en-van-kleffensstraat-6/3298

Kantoorruimte huren in Den Haag:

Kantoorruimte te huur Den Haag: In 1469 liet Gerrit van Assendelft, de raadsman van Keizer Maximiliaan I, een huis bouwen in Den Haag.

Na hem woonden diverse hoogwaardigheidsbekleders in de woning aan het Westeinde, waaronder raadspensionaris Johan de Witt. Meer weten? 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/den-haag-westeinde-12/3948

Kantoorruimte huren Apeldoorn:

Een flexwerk- en vergaderlocatie die helemaal past bij de huidige tijdsgeest en inspeelt op de behoefte aan meer vrijheid, ondernemerschap en innovatie. Een van de mooiste en meest inspirerende plekken van Nederland. Welkom bij people@places Apeldoorn. Meer weten?https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/apeldoorn-wapenrustlaan-11/3947

 

Terug naar het nieuws overzicht