Nieuw: Kantoorruimte van people@places!

15 juni 2020

Nieuw: Kantoorruimte van people@places!

 

People@places heeft onlangs zijn eerste 9 kantoorgebouwen aangemeld op Huurbieding.nl.
In totaal heeft people@places 18 kantoorlocaties, waarvan 9 online staan in NaardenNijkerk, Assen, Culemborg, DeventerApeldoorn, Harderwijk, Utrecht en Arnhem!

Kantoorruimte huren in Naarden:

In het moderne kantoorpand Parc Gooimeer zijn comfortabele kantoren voor één of meerdere gebruikers, flexplekken en vergaderzalen. Meer weten:
Gooimeer 1, Naarden | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimte huren Nijkerk:

people@places Amersfoort – Nijkerk is fantastisch gelegen in Midden Nederland. De locatie ligt aan de A28 en nabij de A1. De locatie biedt gratis parkeergelegenheid. Het mooi ontworpen ronde pand heeft karakter en is bekend in de gehele omgeving. De grote vergaderzaal ligt bovenin en biedt rondom glas en een dakterras. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht en Zwolle. Een echt middelpunt!
Patroonstraat 13, Nijkerk | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimte huren Apeldoorn:

Een flexwerk- en vergaderlocatie die helemaal past bij de huidige tijdsgeest en inspeelt op de behoefte aan meer vrijheid, ondernemerschap en innovatie. Een van de mooiste en meest inspirerende plekken van Nederland. Welkom bij people@places Apeldoorn. Meer weten?wapenrustlaan 11, Apeldoorn | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimte huren Assen:

Een dag werken of vergaderen in het Noorden. Direct naast het Intercity station van Assen ligt onze moderne kantoor- en vergaderlocatie. Het gebouw geldt als een onmiskenbare blikvanger in het straatbeeld van Assen. De locatie is op 5 minuten gelegen vanaf de A28 met een uitstekende verbinding naar Groningen en Zwolle. Een dag werken of vergaderen bij people@places Assen is comfortabel werken in een transparante omgeving.
Stationsplein 10, Assen | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimte huren  Culemborg:

people@places Culemborg is gevestigd op een mooie zichtlocatie met veel groen om het pand. De locatie is zeer gunstig gelegen tussen Utrecht en Den Bosch nabij de A2. De locatie ligt tevens aan het station en biedt volop gratis parkeergelegenheid. Bent u op zoek naar een locatie in Midden Nederland voor uw volgende vergadering? Zoek dan niet verder.
Multatulilaan 12, Culemborg | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimte huren Deventer:

people@places Deventer is gevestigd in het Business Center Deventer op bedrijventerrein Kloosterlanden, nabij de snelweg A1 en op enkele minuten rijden van de binnenstad van Deventer. people@places Deventer vormt de ideale ruimte voor comfortabele flexwerkplekken, vergaderingen, trainingen en zakelijke afspraken. De compleet ingerichte kantoren, vergaderzalen en spreekkamers worden verhuurd per uur.
Keulenstraat 12, Deventer | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimte  huren Harderwijk:

People@places Harderwijk is gesitueerd in Gebouw 40 en Gebouw 60 op de bedrijvencampus Bouw & Infra Park aan de Ceintuurbaan. De parkachtige omgeving van het voormalig kazerneterrein heeft veel karakter en is getransformeerd naar een modern kantorencomplex met uitstekende kantoor- en vergaderfaciliteiten.
Ceintuurbaan 2, Harderwijk | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimte huren Utrecht:

people@places Utrecht Nieuwe Vaart is gevestigd in het pand Nieuwe Vaart welke is gelegen aan de Arthur van Schendelstraat. De unieke locatie combineert moderne stedelijkheid rondom Station Vaartsche Rijn met de dorpssfeer van het oude centrum en de groene omgeving van de Singelgracht. De universiteit en de diverse kenniscentra garanderen een innovatieve atmosfeer en een gevarieerd bedrijfsleven. Met Intercity Station Vaartsche Rijn op een steenworp afstand en Utrecht Centraal op loopafstand, is de locatie zeer goed bereikbaar. Nieuwe Vaart ligt in een van de meest aantrekkelijke wijken van de Domstad.
Arthur van Schendelstraat 500, Utrecht | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimte huren Arnhem:

people@places Arnhem Gelderse Poort is gelegen op bedrijventerrein Gelderse Poort in Arnhem-Zuid. Zeer gunstig gelegen nabij de uitvalswegen A325, A12, A15 en A50 met zeer goede bereikbaarheid vanaf Nijmegen, Elst, Duiven, Velp en Arnhem. De locatie beschikt over een ruim parkeerterrein (gratis parkeren). Diverse openbaar vervoerverbindingen zijn binnen bereik op korte loopafstand vanaf het bedrijfspand waaronder station Arnhem Zuid.
Mr. D.U. Stikkerstraat 11, Arnhem | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Terug naar het nieuws overzicht