Naar kantoor in de zomer is zo vervelend niet?

1 juli 2015

Naar kantoor in de zomer is zo vervelend niet?

Naar kantoor moeten in de zomer is zo vervelend nog niet? 

De zomer is aangebroken. De zon schijnt en het kwik schiet omhoog. De mensen om je heen maken zich klaar om naar het strand te gaan, en jij? Jij staat voor de spiegel je stropdas om te doen om naar kantoor te gaan. 

Het lijkt misschien heel vervelend, dat jij een lange werkdag tegemoet gaat en andere gaan genieten van de zon, maar is dat het wel? Hoezo zou die werkdag niet positief kunnen zijn, ook in de zomer als het warm is. 

In tegenstelling tot die andere lanterfanters ben jij vandaag gewoon lekker geld aan het verdienen. Jezelf aan het onderscheiden van de rest omdat jij wél doorgaat waar de meesten stoppen. 

Hieronder een tiental tips om het geld verdienen in de zomer nóg aangenamer te maken: 

1.    Werk met een tropenrooster.
2.    Zet elektrische apparaten uit.
3.    Zorg voor voldoende luchtstroming (gebruik ventilatoren)
4.    Airconditioning/klimaatsbeheersingsinstallatie.
5.    Ventileer ’s nachts.
6.    Gebruik zonwering.
7.    Zorg voor natuurlijke ventilatie in het pand.
8.    Ga minder strikt om met kledingvoorschriften.
9.    Drink veel, maar géén alcohol.
10. Plaats planten. 

Een ander punt waarom werken in de zomer een stuk lekkerder is, is omdat er veel opdrachtgevers en klanten weg zijn. Je hebt dus tijd om meer focus op een paar klanten te leggen in plaats van het gebruikelijke verspreiden van de aandacht. 

Andere dingen die je zou kunnen doen met de extra tijd is bijvoorbeeld een nieuwe marketingcampagne bedenken, of een nieuw product. Dingen die normaal teveel tijd zouden vergen.

Werken in de zomer is dus helemaal zo vervelend nog niet, het is eigenlijk een stuk fijner werken dan tijdens de overige, veel drukkere periodes van het jaar. Dus geniet van die zon en go make some money! 

Nick Damen

www.huurbieding.nl 

 

 


Terug naar het nieuws overzicht