Multifunctionele officeconcept aan de Keizersgracht.

21 september 2020

Multifunctionele officeconcept aan de Keizersgracht.

 

Kantoorruimte te huur aan de Keizersgracht 15-127 'The Mood Amsterdam'.

Amsterdam is de geboorteplaats van The Mood. In 2008 startte het eerste multifunctionele officeconcept aan de Keizersgracht. In het monumentale grachtenpand midden in het centrum zijn bijna 50 units gevestigd. De huurders zijn heel divers en lopen uiteen van directieniveau tot de startende ondernemer. De units kunnen door de huurders worden aangepast en ingericht naar eigen smaak en stijl. Het pand heeft een luxe, maar zeer persoonlijke uitstraling. De diversiteit van de bedrijven en de mensen tekent de sfeer.

Het business center beschikt over twee gemeenschappelijke vergaderzalen en verschillende gedeelde pantry’s en er is een volautomatische inpandige parkeergarage. Met twee tussen terrassen, een gedeeld dakterras, uitzicht op de gracht, binnentuinen en een entree met de uitstraling van een luxe hotel is dit de ideale locatie om flexibel te huren. Omringd door internationale bedrijven en al het moois dat de stad Amsterdam te bieden heeft (designhotels, hippe restaurants en moderne musea) maakt dat The Mood Keizersgracht ‘the place to be’ is.

De huurders van dit all-in concept beschikken over snel internet, een receptie, wachtruimte, printers, postvakken, een lift en verschillende trappenhuizen. De huurders van dit all-in concept beschikken over snel internet, een receptie, wachtruimte, printers, postvakken, een lift en verschillende trappenhuizen. De manager van het business center, Peter Noorthoorn van der Kruijff, zorgt dat de bedrijven en hun medewerkers voorzien worden van alle benodigde zaken en houdt zo veel als mogelijk rekening met hun wensen. Regelmatig worden er borrels georganiseerd. In de zomer kunnen deze, net als de lunch, op het unieke dakterras plaatsvinden.

Bekijk de beschikbaarheid van de kantoorunits en kom in contact met de verhuurder via:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-keizersgracht-125-127/3477

 

Terug naar het nieuws overzicht